Bütçenizi aşıyor ama belki kampanya vardır. Carrier Xpower Gold inverter'lı seriden bütçenize göre bir bakın derim. Mitsubishi, Toshiba (daikin'i bilmiyorum) tavsiyelerine de +1
Printable View
Bütçenizi aşıyor ama belki kampanya vardır. Carrier Xpower Gold inverter'lı seriden bütçenize göre bir bakın derim. Mitsubishi, Toshiba (daikin'i bilmiyorum) tavsiyelerine de +1
Daikin ben önermem türkiyede pek işleri rayına oturtamadılar. Mitsubishi öneririm daha uygun olsun diyosanız midea olabilir hisense olabilir. Bn şuan taktırcak olsam midea taktırır geçerim. Bildiğim kadarıyla mitsubishi olsun daikin olsun piyasadaki klimaların %80'i mideanın bandından çıkıyor sonra marka basıyorlar.
Defrost dediğiniz olayı ilk defa duydum araştırdığım kadarıyla Antalya'yı ilgilendiren bir bölüm göremedim. Genellikle 0'ın altında gerçekleştiği dış ünitedeki karlanma buz tutma gibi sebeplerden kaynaklandığı söylenmiş, bu da benim dediğim kapıya çıkar soğutmada değil ısıtmada problem yaşandığı 25 senedir Antalya'dayım 15 senedir klima kullanırım gerekli filtre temizliği ve gaz kontrolü yapıldığı sürece soğutmada problem yaşayan klima görmedim hiç
Not: Klima alacak arkadaş Ankara'da yaşıyor galiba onun dikkat etmesi gereken bir husus tabi bu söylediğiniz
olefini ve midea tercih edebilirsin .orta sınıf olarak.
biraz farklı bir yaklaşım olacak ama bizde klima düşünüyorduk salon için sonra çocuk rahatsız olmasın diye pervaneli ışık aldık tavana takılan, gayet güzel serinletiyor klimayı hiç aratmadı
Carrier xpower 53qhs 12dst tavsiye eder misiniz? Mitsubishi, toshiba bütçemi aşmakta, daikinin alt serilerinin soğutma verimliliğine güvenmiyorum. Soğutma amaçlı kullanılacak. Sesi arçelikler kadar olmasın, tüketimi makul seviyede kalsın. Kargo dahil 2290tl fiyatı var. Sigma, baymaklardan falan daha iyi ve sorunsuzdur diye umut ediyorum. Mideayı servis durumu ve dış ünite gürültüsü sebebiyle düşünmüyorum.
Arkadaşlar dışardan havayı alıp içeriye temizleyip veren bir klima varmı bildiğiniz.Arkadaşım mitsubushinin bir modelini söylemişti ama baktıgımda yanılmıyorsam 10.000 e yakın bir fiyatı vardı... Daha uygun bu tarz bildiğiniz klima varmı ?
Klima dediğinizde bu işin mercedesi mitsubishi. Ama fiyatları tabiki yüksek. Ben geçen dene Adana'da 35m2 oturma odası+ mutfak için 24.000lik Samsung aldım. Tüketiminden çok memnunum. Virüs doktor diye geçen seri. Tek dezavantajı dış ünitesi gerçekten büyük. Bide hava üfleme paneli aşağı yönlendiren tipten. Şu an fiyatını bilmiyorum ama geçen dene 3300 benim aldığım fiyat.