bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası
Printable View
bende takipteyim ama biraz korkuyorum açıkçası
bendede kornea incelmesi varmış doğuştan. o yüzden laser tedavi mümkün değilmiş sanırım :( keşke bende kurutlabilsem
Korkcak hic bisey yok sakinlestirici verip lazerin altina yatmanla bitmesi 5 10dk bisey. Hiç bir his duymuyorsun gozunun onune lazer geliyor sonra lazerib islem yaptigi goz simsiyah perde iniyor ve geri kendine geliyor ve o gece dinleniyorsun sabaha miss gibi uyaniyorsun :)
Konu ile alakasiz ama bugun hastaneye gidicektim bayram sonrasi kalsin dedim
Gozlerimde biranda lekeler belirdi. Gozumun icinde degil onunde yani perde iner ya goze o sekilde bisey. Surekli gozumun onunde ucusan biseyler var ciddi can sikiyor. Nette arastirdim ameliyat deniyor ama kesin cozumu yazmamislar ameliyatida tehlikeliymis. Gunes gozlugu takinca yada karanlikta sorun yok ama gun isiginda beliriyorlar
Lekelere bakiyorum mesela takip etmeye calisiyorum minik sinekler gibi kacisiyorlar saga sola. Onerebileceginiz bir goz doktoru varmi yoksa pzt gunu rastgele biryere gidicem
16 Temmuz için randevu aldım bakalım detayları yazarım
Ben de gozluk takmaktan biktim, lens hic takamam zaten. Lazerden de korkuyorum acikcasi. Ama bi yandan da gozluk silmekten, her aldigim gunes gozlugune ozel cam yaptirmaktan yoruldum acikcasi. Iyice arastirmak gerek, is doktorda bitiyor galiba.
Abi goz sivisindan kaynaklaniyor o dogustan,sorun yok.Olur oyle :)
Benim gozlerim 1.0-1.25 ama su ana kadar gittiklerimin beni ikna etmesini birakin 4 professorum sadece 1 tanesi yapilmasi iyi dedi.Gozlerimin uugun olmamasindan falanda degil,cogu hala saglikli bulmadigini soyledi,onermiyorum falan...vS
Sene 2000 annem Dünya Göz Etiler Şubesi'nde ameliyat oldu. Astikmat ve miyopu vardı.
Her ikiside 4 küsürdü. 16 Yıl geçti hala sorun yok memnun.
2013 Ben ameliyat oldum. 3,50 Miyop 1,5 astigmat vardır. Geç bile kalmışım iyi ki olmuşum dedim.
2013 te 2100 TL civarı bir param gitti. Tek dezavantajı 2 yıla yakın bir süreçte güneşe gözlüksüz çıkamadım.
Gözler epey hassaslaşıyor. Kuruluk yapıyor. Hastane reklamını yapmış gibi olmayayım ama Etiler şubesi doktorları eskiden beri iyi.
dünya göz hastanelerinden uzak durun
Ablam istanbul cerrahide oldu kuzenim etiler dünya göz de ikiside memnun ablamın zaten 10 yılı geçdi lazer olalı..
13-14 yaşlarındayken 3 sene kadar lens kullandım en sonunda gözlerim mikrop kapması sebebiyle kuruluk yapmasından dolayı bırakmak zorunda kaldım. Lazer yaptırmak için gittiğimde göz kuruluğuna da bir bakalım dedim aşırı derecede düşük çıktı gün içinde devamlı bilgisayar başında çalıştığım için vazgeçmek zorunda kaldım işin gerçeği.
Etilerdeki dünya gözü bende tavsiye ederim, tanıdığım çizdirmek için muayene oldu ama retinası ince olduğu için ameliyat etmediler. Ameliyat yerine gömülü mercek yaptılar, şimdi gözler bizenon gibi maşallah :)
Eskişehir'de Eskişehir Göz Merkezinde 1 sene önce bende lazerle, görme bozukluğu işlemi için operasyon geçirdim benden sonra iki arkadaşım daha oldular bi şikayet yaşamadım onlardan da duymadım. Hayatımdaki mantıklı kararlardan biri olduğunu düşünüyorum ilk iki üç gün biraz yorucu sonrasında bir şikayetim olmadı yorucu dediğim kısım ise dikkat etme konusundaydı sadece. 15 dk toplam sürdü yada sürmedi. Tavsiye ederim eğer göz sağlığınız müsaitse. Geçmiş olsun.
2014 Haziranda askerden geldikten sonra uzun süre araştırıp lenslerden kurtulmak istemiştim.
Ve birçok olumlu referansında yönlendirmesiyle Altunizade / Dünyagöz Hastanesinde ameliyat olmaya karar verdim.
Toplamda 15dk lık bir operasyonla allaha bin şükür kurtuldum bu göz derdinden.
2 yıl oldu ve çok memlunumum çok şükür.
Bir çok tetkik yapıyorlar ve ameliyata uygun ise ona göre gereken yöntem ile yapılıyor.
Ameliyattan sonraki bir bir süre çok dikkatli hassas olunması gereken bir dönem var o dönem ilaçları düzenli aksatmadan kullandım ve problem bitti çok şükür.
Öneririm.