User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Göz Tedavisi

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göz bozukluğu doğuştan geliyosa tedavisi yok diye biliyorum. 7 yaşından 17 yaşına kadar gözlük kullandım ne bir azalma ne bir iyileşme olmadı gözlerde sonradan öğrendikki doğuştan gelen bozukluklarda gerileme iyileşme olmuyomuş gözlük takmakla sadece ilerlemesini bi nebze önlüyomuş. Başkada tedavisi yok demişlerdi 2 sene öncesine kadar kontrole gittiğimde. Varsa doğuştan göz bozukluğunun tedavisi bilen eden paylaşırsa sevinirim

2 3 yaşlarına kadar mutlaka çocukların gözleri kontrol ettirilmeli o yaşlarda farkına varılırsa müdahele erken olduğu için iyileşme oluyomuş.
    Barış

WooX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 yıl lens kullandım 3.00 miyoptum. Lazer oldum 5 yıl oldu herhangi bir sorun yok.

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki lazerden sonra tekrar göz bozulursa ? Sonucta sürekli bilgisayar başında çoğumuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ablam çizdirdi dünya gözde bundan 3-4 sene once ki ozamanlar yeni yeni duyulan bir tedaviydi hic sıkıntı cekmedi. Ben lensten memnunum bir sıkıntı yasamadim ama göz numaram büyümesi durdugunda bende yaptirmayi dusunuyorum takip konuyu

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ananem 6 ay once lazer ile gozunu cizdirdi. Baya bi numaraliydi gozleri. Fakat soylemeyi unuttugumuz ya da onemsemedigimiz bir konu vardi o da su; ananem 70 yilinda felc gecirdi, sol tarafi komple felcliydi. İlaclar tedaviler falan derken cok kisa surede toparladi (toparlamis) bir daha felclik bir durum olmadi cok sukur. Ama goz ameliyatinda durumdan bahsetmedigimiz icin sol gozu duzelmedi lazerle. Baya yaniyor, aciyor suan sol gozu. Bitkisel ilaclar tedaviler derken. Suan toparladi. Hic bir sey gormuyordu neredeyse sol gozu. Tekrar lazer yapildi biseyler biseyler derken suan eski haline geri geldi gozu. Sol gozu numarali kaldi oyle. Kuruluk oldugunu soyluyor damlalara devam ediyoruz. Numarali gozlugude gunese cikinca kararan zimbirtidan var rahat oluyormus. Falan filan iste operasyonda sikinti yoktu ama bizim onemsemedigimiz belkide hatirlamadigimiz bir konu basimiza buyuk dert aciyordu az daha

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2000 yılında yaptırdım operasyonu. 5,75 / 5,25 numara miyoptum. 9 yaşında gözlük takmaya, 18 yaşında lens kullanmaya başladım. Ve 24 yaşımda Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde bir profesöre yaptırdım operasyonu. Tam 16 yol oldu şükürler olsun hiç sıkıntı yaşamadım halen. Tavsiyem özel yerlerin yanısıra Üniversite hastanelerine de görünmeniz olur.

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa göz de aralık 2010 da 5 ve 4,75 miyop olan gözlerimden operasyon geçirdim. Doktorum Adnan hoca, tavsiye ederim. Yaklaşık 15 dk kadar sürdü.

Bursa Göz Merkezi

Her sabah dünyayı görerek uyanmak kadar güzel şey yok, iyi yaptırmışım

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidip bir hastanede test yaptırıp bu kararı vermelisin, herkese uygun yöntem olmayabiliyor, bunlardan biri de benim. 10 tane belki fazla lazer tipi var ama benim yaptırdığım testler sonucunda gözüme uygun teknoloji yoktu, yaptıramadım.

Pendik dünya göz'e gitmiştim sanırım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ne kadar sure damla kullaniyoruz batma vs ne kadar suruyor

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batma diye birşey yok varsada belki ilk gün..

ilaçlar 10 gün saati saatine kullanılıyor. Ve sonra atış serbest 3 ay sonra denizade yüzerken gözümü falanda açmaya başladım
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batma diye birşey yok varsada belki ilk gün..

ilaçlar 10 gün saati saatine kullanılıyor. Ve sonra atış serbest 3 ay sonra denizade yüzerken gözümü falanda açmaya başladım
    3-4 ay damla kullanma olayi var mi peki yurt disinda olucam onumuzdeki sene buyuk bi ihtimal simdi kendim pek duzenli degilim onun icin bi sene daha mi beklesem diyorum

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla bende ilaç yoktu 3tane damlam vardı. ilk hafta 2 saat arayla 3 ayrı damla damlatıyordum sonra aralıklar arttı damlalar azaldı ve, son kurulugu engellemek için son ay sadece 5-6 saatte bir suni göz yaşı damlası olanı damlattırdı doktor okadar.batma etme zerre olmadı hiç bir zaman sadece bitane namussuz damla fena yakıyordu ama yine belirtiyim normal laser operasyunun dısında bir işlem daha uygulandı bana esktradan astigmat fazlalıgından
    1881 - 193

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende ilaç yoktu 3tane damlam vardı. ilk hafta 2 saat arayla 3 ayrı damla damlatıyordum sonra aralıklar arttı damlalar azaldı ve, son kurulugu engellemek için son ay sadece 5-6 saatte bir suni göz yaşı damlası olanı damlattırdı doktor okadar.batma etme zerre olmadı hiç bir zaman sadece bitane namussuz damla fena yakıyordu ama yine belirtiyim normal laser operasyunun dısında bir işlem daha uygulandı bana esktradan astigmat fazlalıgından
    bendede 2.75 sağ 2.25 mix astigmat var. senin astigmat yüksekmiydi hocam? ayrıca astigmatlı yaptıran bir müşterim sakın bulaşma diyor burdada bir çok olumlu yorum var kararsız kaldım.
    34 VAY 68 törkiş hatrot

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3-4 ay damla kullanma olayi var mi peki yurt disinda olucam onumuzdeki sene buyuk bi ihtimal simdi kendim pek duzenli degilim onun icin bi sene daha mi beklesem diyorum
    zamanı yazmamısım 3 ay damlattım ben yani doktor öyle söyledi. ameliyat sonraki günü kontrol 1.ayda kontrol ve 3.aydada kontrolüm vardı buarada. damlalar zaten ufacık sise serce parmak kadarlar zaten ben cebimde veya arabaya koyuyordum unuturum diye ki buna ragmen bir iki kere gittim eczaneden aldım ilk 1-2ayda(tek suni göz yası damlası kalana dek) damlaların zamanını kaçırmaman ve atlamaman lazım ondan sonra zaten aralıklarda arttıgı için rutine dönüyor gözde alışıyor
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı koluman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bendede 2.75 sağ 2.25 mix astigmat var. senin astigmat yüksekmiydi hocam? ayrıca astigmatlı yaptıran bir müşterim sakın bulaşma diyor burdada bir çok olumlu yorum var kararsız kaldım.
    onun iki katı falandı benimki tam hatırlamamakla birlikte ölüsü 4,5 lu bişeydi

ki başta yapacak doktor uyardı hatta, göz doktoru olmayan başka doktor arkadasımda uyardı tamamen sıfırlanmayabilir diye, yüksek astigmattan dedi (laserin bir üst noktası var cünkü) keza öyle oldu sol gozümde tamamen sıfırlanmasada 0,5 civarında bişey kaldı( onunda kontrolüne cagırdı düzelebilir bir bakalım tekrar diyede ona gidemedim hala) kalmasına ragmen görüntü Uhd ye geçti vga'dan.
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zamanı yazmamısım 3 ay damlattım ben yani doktor öyle söyledi. ameliyat sonraki günü kontrol 1.ayda kontrol ve 3.aydada kontrolüm vardı buarada. damlalar zaten ufacık sise serce parmak kadarlar zaten ben cebimde veya arabaya koyuyordum unuturum diye ki buna ragmen bir iki kere gittim eczaneden aldım ilk 1-2ayda(tek suni göz yası damlası kalana dek) damlaların zamanını kaçırmaman ve atlamaman lazım ondan sonra zaten aralıklarda arttıgı için rutine dönüyor gözde alışıyor
    Kontroller biraz sorun cikarabilir tatilden dondugumde bi gorusucem yinede ama cesaret edebilirsem ve basarili gecerse cidden cok iyi olur siz Istanbul dami yaptirdiniz yeri ogrenebilir miyim eger Istanbuldaysa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kontroller biraz sorun cikarabilir tatilden dondugumde bi gorusucem yinede ama cesaret edebilirsem ve basarili gecerse cidden cok iyi olur siz Istanbul dami yaptirdiniz yeri ogrenebilir miyim eger Istanbuldaysa
    istanbulda beylikdüzünde yaptırdım gayette memnun kaldım.

Cesaretlik hiç bişey yok Prozac'ı bir veriyorlar 20-25 dk bekliyosun dinlenme salonunda tv sohbet vs. sırasında kuş gibi oluyosun leyla spec ondan sonrası 5-10 dakikalık sol gözünü ac lazeri ye aynısı diger tarafa receteni al yallah evine dön

Birinci G

yapanda Doç. Dr. Faik Oruçoğlu
    1881 - 193

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyseki gözlerde sorun çıkmadı.güzelce kontroller de yapıldı çok önemli birşey olmadığı söylendi bazı dönemler olabiliyormuş.Geçmez ise tekrar gidicem düne göre bir tık daha iyi bugün bakalım 1 haftaya belli olur yada göz alışır artık
    İyi bari sevindim. Benimde farkettiğim durum işimden dolayı sürekli pc başındayım. Ne zaman ekrana çok baksam bu tarz problem yaşıyorum ama tatilde olduğum zamanlar hiç sıkıntı olmuyor göz yorgunluğu herhalde diyordum kendi kendime. Geçmiş olsun göz önemli vallahi.
    Tufan has no limits.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidip bir hastanede test yaptırıp bu kararı vermelisin, herkese uygun yöntem olmayabiliyor, bunlardan biri de benim. 10 tane belki fazla lazer tipi var ama benim yaptırdığım testler sonucunda gözüme uygun teknoloji yoktu, yaptıramadım.

Pendik dünya göz'e gitmiştim sanırım ben
    +1 kornea kalınlığı çok önemli bir faktör, kornea o işlem için ince ise geçmiş olsun çizdiremiyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)