En mantıklısı bence 418i gibi duruyor, çok sıkılırsanız yazılımla 170 hp yapar, binersiniz.
Printable View
En mantıklısı bence 418i gibi duruyor, çok sıkılırsanız yazılımla 170 hp yapar, binersiniz.
iki gündür baya baya araştırıyorum
Borusanın 4 serisi için verdiği kredi çok cazip geliyor.BMW de tek korktuğum nokta çabuk sıkılırmıyım hız olarak beni tatmin etmeyebilirmi hepsi bu
Aynı şekilde ilanlarda bulunan ve sıfır için bir kaç bayi ile typer hakkında da görüştüm
typerın oturuş sürüş pozisyonu beni en korkutan yanı geniş adamım ben iki gün sonra bu olmadı yaa demek istemiyorum ama gidişi duruşu görüntüsü de birçok şeyin önüne geçiyor
cuma tatil planım var.Gitmeden netleştirmek istiyorum.iki aracın sıfırında fiyat farkı az.(2016)Typer ikinci el düşük km alınırsa o zaman fark ortaya çıkıyor.
2.0 TDI Passat veya Suberb alırdım ben.
1-2 sene daha verdim kendime o tarz araclar icin. Oyuzden tayyar ile bmw arasinda karar vermeye calisiyorum
Yaş daha 35 napıcan abi senior aracını. Al en kırmızısından Type-R tertemiz bin git. Rx-8 var altında bir de yanılmıyorsam GTİ vardı.
Biraz daha hızlı araca alışan adam için yavaş araç kabus gibi. Ben 110 lu c4 ten inip Sümbül'e binince kahroluyorum.
Alırsın bmw'i gaza geldiğin basayım dediğin bir gün 20 liralık araba el sallar pişman olursun. Sen o BMW olayına 40+ dan sonra gir bence.
Şahsen bu 2 tercih arasında kalsam % 100 hondayı alırım. Sana hitap eder mi bilmem ama yeni 308 GTİ için 139.000 TL gibi bir rakam okudum.
1.6 LT 270 Hp fena durmuyor. Mutlaka araştırmışsındır. Bmw alma bence. Hatta rx8'i de satma bin tertemiz araba :)
alternatif araçlar var diyorsunuz, keyif için istiyorum diyorsunuz, basınca az gitsin diyorsunuz, e çok da yakmasın diyorsunuz, bütçe limitlerinde olsun istiyorsunuz, dikkat çeksin istiyorsunuz, bence siz z4 2.3i'leri tarif ediyorsunuz :)
Net karar ile typer islemlerine basladik. Tatil dönüsü bineriz kismet olursa
Rakam olarak 165 civari fiyat veriyodu bayiler 162 kadar inenler oldu bende o paraya aldim diyim
Mavi yoktu hic biryerde gelmesini bekliyoruZ onumuz haftaya yetisebilir olmadi sonraki hafta is bitmis olur diye dusunuyorum
typer güzel karar olmuş emre abi
1 sneeze yakın 4.20d M cabrioya bindim tek güzel yanı hem günlük hemde spor araba olarak haftasonu vs kullanılabilmesi yakıtı acaip düşük.
Şirket aracım passat'tan audiden daha az yakıyordu.
Ama spor ruhu olmayan 3 serisiyle aradakı fiyat farkını bence haketmiyor. Satıp S2000 aldım tekrardan.