imzaladım. gaye izne çıksın; büro rahat bir nefes alsın...
Printable View
imzaladım. gaye izne çıksın; büro rahat bir nefes alsın...
İş arkadaşlarınızla sorun görüp çözmeye çalıştığınız konu bu ise siz zaten rahat izinde gibi çalışıyorsunuz demektir :D
Rahatlıktan ihtiyaç duymuyordur,bir üstüne durumu izah edin biraz yokuş yapsın 1 aya kalmaz istifa bile eder Allah korusun :)
Allah Bozmasın desteğimizi verdik :)
Sonuçlanmış :)
+1 benden hayırlsı
Ben çok nadide doktor , sınav v.s gibi durumlar dışında hiç izin kullanmadım 6. yılıma girdim :D
yönetici oldugumdan kimse karışamıyor fakat , izine çıkıcak ne zaman buldum ne fırsat , sınav doktor v.s durumu olmasa çaklıp kalıcam , hatta üst katta boş olan odaya yatak yorgan getirdim :D
Ama kararlıyım 30 uma giricem 1.5 sene sonra zorunlu askerlik görevim var ( bedelli çıkmazsa ) bir gidicem bir da şirkete dönmicem ne halleri varsa görsünler . . .
Ne zaman tatile çıkım diyorum daha yola çıkmadan işler karışıyor , ters gidiyor , huzursuz oluyorum . Tatilde kafa rahat oucak insan beni rahat bırakmaz bunlar :D Psikolojim bozuldu , tedavi görüyorum . artık alıştım doktora bile giderken ya sabah erken yada akşam gidiyorum şirketi yanlız bırakmamak için :D Koltuğumdan kaltım mı içim ürperiyor asdfe :D
merhaba,
boyasız göçük onarımı yapabiliyormu arkadaşınız.. yaparsa güzel bir teklifim olur izin kullanmayan personele :D
77. imzayı attım..
79. kişi olarak imzayı attım :D
Calisanin talebi yoksa isverene sikinti olmaz, ama isten ayrilirken cikmadigi izinlerin parasini alir isverenden..
Imza ds geliyor