65 bine alınacak golfle 308 kıyaslanılınca makbül olan hangisi sizce
Printable View
65 bine alınacak golfle 308 kıyaslanılınca makbül olan hangisi sizce
Kesinlikle Golf.
Hüseyin Golf çok dümdüz araba ya, her sokakta 5 tane var. Al dolu 308 i, tertemiz bin.
ahahah :) bilmiyorum valla önyargılı mıyım bilemedim ama peco 2 senede 8 senelik araba gibi olur izlenimi bıraktı bende, mekanik olarak. :)
Hani şu ilanlarda yazıyorlar ya "tek kişi tarafından kullanılmıştır" diye, yani aslında arabanın mkduk biz ama tek kişi koydu valla araba boyleymiş diye ispat etmeye çalışırız gibi geliyor :D
gti nasıl gelecek acaba
Tok kapı sesi yüzünden olabilir mi ? Nedir bu Fransızların çektiği arkadaş :) Tamam alman grubu iyi ama bu kadar ön yargı biraz fazla.
Çok yakışıklı bir araç 308. Donanımı da baya baya iyi. Motoru kendini zaten ispatlamış. (vag da iyi hakkını verelim) Kapıda baktığında mutlu olacaksan 126 Bis bile alınır.
6 yıldrı wv grupda satışdayım, emin ol benim 308 test etme sebeplerınde biri,de bir müşterim almış aracı inceledim bakdım tank gibi kapıları mevcut, merak ettim teste gittim yeni şanzımanlı dizeli test ettim 8 km ,alt devirleri daha atak wv grupdaki araçlardan, kapı sesleri golfden daha başarılı octavia dan bile daha başarılı. tavsiye ederim ve en beğendiğim özeliği ise arka kısmı çok yakışıklı. öndende öyle.
motorunun sorunsuz olduğunu vs bilsem (bi bilgim yok sorunlu demiyorum) dıştan bakarak almayı düşünür ,içine bakarak vazgeçerdim
Gayet objektif bir yorum olmuş bence. Benim tok kapı lafım ironikti biraz.
Diğer danışmanlar gibi ölümüne savunup karşı aracı yerden yere vurmamanız bile başlı başına güzel bir şey.
Ben de tasarımını wag grubundaki araçlara göre daha çok beğeniyorum. Daha özgün geliyor. Tabi ki beğeni şahsi bir şey.
Ama aracın güvenlik/donanım/mekanik/kullanım ömrü vb açılardan çok geride ya da ileride olduğunu düşünmüyorum.
Otomotiv öyle bir hal aldı ki gelişmeler çok paralel gidiyor. Koreliler en güzel örnek.
Ölümüne Peugeot savunmuyorum ama bu kadar eziklenmeyi hak etmiyor.
Parasını hakediyor 60lira civarına gayet başarılı..
ben bir tek iç konsol ve kadran tasarımını beğenmiyorum. içinize sinerse golften daha mantıklı bir seçim olur.
neyse onu söylemeyi tercih ederim, fransızı kapıma koymam dedım yıllarca honda alman grubu gittim, şu anki aracım 207 RC 3 yıldır bende değiştirmek istemedim,hiç dediğim gibi arabaya binen bilir. skoda ön yargı vardı *** atarlardı şimdi wv müşterilerinin yüzde %38 skodacı oldu. marka fanatiği olmamak lazım, golf misal arkadaşda yukarda yazmış her sokakta var, sanki bedava verilmiş, kiralama şirketlerinde bile otoparkları full dolmuş, trafikteki wv grubu araçların plakalıkların çoğu kiralama şirketleri ordanda yola çıkmak lazım.
Heryer son kasa golf leon dolu, dizel yada thp o paralara araba alıp yapacak olsam 308 allure tercih ederdim golften de leondan da çok daha dikkat ceker
Çok kez yazmışımdır
Özellikle 1.6 hdi eat6 ile birlikte piyasadaki en iyi motor-şanzımana sahip ( evet kesinlikle Golften daha iyi ) genel olarakta araç harika
Özet olarak kesinlikle alınır..