Sirbistanda bu fiyatlara 3.30xd , 330i aliniyor :D bu fiyat araliginda bizim alabildiklerimiz cidden komik
Printable View
335 olucakti duzenle yok
Lancer aklımda ama daha piyasa arabası olmalı.
O yüzden Ankette yok.
Teşekkürler.
Birazda araba olsun tabi. Fakat linea hakkında kötü yorum yok. Yol tutuşunu falan beğeniyorlar.
Teşekkürler
Nerdeeee o günler.
Sonuç civic abi başkası yalan ;)
Ben olsam 2010 üzeri kia ceed alırdım bunların hepsini cebinden çıkartır.
Bence de Cee'd güzel olur hala bu paralara varsa.
3-4 sene önce 2 yaşında 1.6 TDi Polo bu paraları ediyordu şimdi hayallerde sanırım.
2 tane 2006 1.5 crdi cerato, 1 adette 2011 1.6 crdi ceed wagon sahibi olduk, ceratonun biri ve ceed en dolusuydu, diğer boş ceratoyuda sıfır almıştık, kötü araçlar değil, cidden başarılı araçlar, 2. el aldığımız ceratoda lakırtı şeklinde bi ses vardı, 1000 tl para harcadım çözemedim, bakımı yapan servisede küfür üzerine küfür ettim, ozaman salıncağa kadar ne varsa hepsi orjinal mobis parçalarla değiştiydi. 2. elide şöyle söyleyim, 1 ayda sattım ceratoyu boyasızdı, 124.000 km deydi, 24250 liraya vermiştim 2014 ocak ayında, ceedide sıfır almıştık, 5 sene doldu 2 ay önce onuda satılığa koyduk, onuda 43 bine verdik 1 haftada satıldı, oda boyasız 108.000 kmdeydi. Ceedin bu süreçte turbosu ötme yaptı, ve şanzuman kartı bozuldu, kart garantiden değişti, turboda 300 liraya aldığımız kia family gold kart tarafından karşılandı, onun haricinde dandik halogen mavi boyalı beyaz yanıyo gibi gözüken park ampülüne 22 lira almıştı servis, bunuda unutmam :) Ceratonun yol tutuşu güzel, ama yakıt bir megane ile aynı değil tabi, şehir içi, 7,7.5 litrelerde yakar, ben bindiğim sıralarda mazot 4,5 lira civarındaydı, ozaman 35 kuruş tüketimi vardı, şehir içi 55 litreydi sanırım deposu hatırlamıyorum ama 600-650 kilometre yol yapıyodum, biraz uzun oldu kusura bakmayın, soracağınız birşey olur ise, özelden mesaj atabilirsiniz.
Valla bende 2010 pro ceed vardı hiçbir problem yaşamadım motor veya mekanik açısından.
Hatta yazılımı o kadar açtık, her gece denedik vs ama ne turbodan ne motordan bi sıkıntı olmadı.
Elinize sağlık uzun uzun açıklamışsınız.Fazla km yapmamanıza rağmen biraz sorunlu gördüm Kiaları bir Japon gibi sorunsuz gelmedi bana.
Şehir içi yakıt tüketimide yüksek bir dci gibi değil.
Teşekkürler.
Bu sorunsuzluk konusunda biraz da şanslı olmak önemli galiba hocam.
Teşekkürler.
Ayrıca bizde 1 ay önce 2006 Cerato 1.5 crdi aldık. 6 yıldır babamın arkadaşındaydı. Bakım listesi falan var. Haricen bişey harcanmamış. Bütçenizin altında 07-08 model cerato yada ceed bakabilirsiniz :)
Peki arkadaşlar genel olarak soruyorum yazdığım araçlar artık yaşlandı mı?
Sık sık sanayiye uğratır mı?
Bende şuan kullandığım aracı satıp 30-35 bin arasına genç işi araç almak istiyorum kafamda e39 e46 honda vtec es 2 peugeot 1.4 hdi 207 gibi araçlar var sizce hangisini tercih etmeliyim yeni konu açıp boş yere kirlilik yapmak istemiyorum
Linea alın dedim ben satarken de kolay satılır modelli km az miss gibi sorunsuz binilir
Fiesta 2009-2012 arası titanium neden hiç önerilmiyor, bir sorunu mu var acaba merak ettim. Fiyatına göre gayet dolu dolu bir araç değil mi?
Şuan hoşuma giden araçlar onlar ama e39 u elesemde geriye vtec 2es , e46 peugeot 1.4 hdi bazen de 207 rc aklıma takılıyor. Eskişehirde okuduğum için günlük kullanamıcam sadece şehirler arası seyahat etmek için bide ara sıra çıkıp gazlamak için kullanıcam
Hem focus hem civic var bizde abi bahsettigin model yılı aralığında. Focus 2006dan beri civic 2014ten beri bizde. Toyota ve astra hakkında birşey diyemem çünkü ben sevmiyorum nedir ne değildir bilmiyorum. Meg ve linea'ya bulaşma derim. Sanayi burada sanayi esnafı iyiki bu renolar var yoksa aç kalırdık diyor, öyle diyeyim.. Linea saydığın diğer arabalardan bi alt sınıf zaten..
Focus ve civic arasında da, çok daha konforlu gideyim, daha tok olsun, yol tutsun virajlarda vs güven versin diyorsan Focus abi, ama düzde giderken biraz hantal kalır.
Civic içinse tam tersi, stok hali bile seker, daha 'teneke'dir, kronik olarak orasından burasından ses gelir ama düzde güzel gider sınıfına göre, şaşırtır hatta.