çarpıp bırakma işini atlattık şimdide gömme işi çıktı. sırada ne var mevlid ?
Printable View
çarpıp bırakma işini atlattık şimdide gömme işi çıktı. sırada ne var mevlid ?
yazılan yorumlara tepki gösterenler konu sahibi harici üyeler nasıl da farklı yönlere çekiyor.Hadi biz dedik konuştuk kendimizce kapadık mevzuyu.siz neyi uzatıyosunuz.5 sayfa olmuş sonuç yok.konunun özü arabanın arızasını tespiti değil miydi.Ender bilgilerinizi paylaşın o zaman konu sahibide rahatlasın sizde bizde.
Adamı çıldırtıp zorla banlattınız helal olsun :)
Vallahi ya adamı zorla banlatmışsınız. Herkes sizin gibi ince, narin ve duygusal olmayabilir. Herkes hayvanları sevmek zorundada değil. Sonuçta bu istenmeyen bir kaza, hergün birileri insanlara çarpıp öldürebiliyor veya sakat bırakabiliyor. Adam yapacağını yapmış, gömmeymiş felan olayı abartmayın. Herkes kendi vicdanınından ve kendi günahından sorumludur. Kimse kimsenin inancını,vicdanını sorgulayamaz. Burası bir otomobil forumu, bir olay yaşamış ve sorununu paylaşıp bilgi almak istemiş.
Klavye başına geçip vicdan kasmaya gerek yok.
Aaushduashdu :D Bagajda kazma mı taşıyosun kısmında kahkaha attım. Elbirliği ile çıldırttınız adamı helal olsun sayın duyarlılar.
Konuyu okuyunca yine aklıma geldi. Bir araç ayıya çarpıyor. İzlediğimde baya üzülmüştüm. Tepe taklak düşüyor ve kalkıp gidiyor. Yine aklıma geldi, yine üzüldüm :(
Söz konusu video;
https://youtu.be/wou7SgBm9Gk
Her iki olay içinde geçmiş olsun, insanlar bazen evde sıkılıp boyle seyler yapabiliyor.
Bunlara ek olarak , başıma geldigi için olabilecegini düşündüğüm bi durum daha var , karter korumanız sac ise eğilip egzoza deydiyse eger aynı şekilde rolantide titrer gaz verdiginizde duzelir egzozun vibrasyonunu karter koruma sacından şaseye verdigi için , kime gosterdiysem motor kulagi dedi baktilar saglam hepsi arabanın altını vurdugum icin benim aklima bu geldi sacı söküp içten çekiç yordamıyla ezik kısmı duzelttim sorun felan kalmadı , tekrar gecmis olsun
ya harbiden modaretörlerinde ağır tahrik ve saldırı girişimini gözden geçirmeden sadece yaşı,muhabbetti veya arkadaşı olması sebebiyle birini banlaması çok yanlış bunu dikkate almalı ve bu yanlışlarından hemen dönmeleri herkez için iyi olur bu forumda herkez birbirini tanıyor eyv ama kalkıpta burda bilgi almak istiyen birini bu şekilde sinirlendirip te zıvanadan çıkarmanızda bu forum üyelerine has bir durum heralde şu durumun bir örneğini yaşayıp kendi söylediklerini yapan bir kişi var ise bana adresini göndersin ona dünya hayvanları koruma ödülünü ücretsiz göndericem.(Heleki çarptıktan sonra gömene yeni sıfır cillop gibi bi kazmayıda hediye edicem)...
Bir İnsanın istemeden içinde bulunduğu bir olayın ki adı üstünde 'kaza' nın Utanç verici olarak nitelendiriliyor olması ne kadar 'Utanç Verici'..
şu saçma sapan muhabbetler yüzünden resmen bitti bu techturkey , her konu açana bir yerden cımbızlayıp saldırmalar ithamlar konuyu sapıtmalar.. bu yüzden ne konu açılıyor ne adam gibi yorum yapılıyor konulara.
Kopegi gomseydin bari ne demek yahu. Valla gusemmi aglasammi bilemedim.
Şu şekilde bir video dikkatimi çekti, (1.50 Dk dan itibaren bahsetmiş olduğum olay) Yüksek hızlarda seyir halindeyken bir hayvana çarpmamak için manevra yaparken bir insana bir arabaya çarpa ihtimali yerine hayvana çarpmayı yeğlerim . Kazayı yapan arkadaşa geçmiş olsun . Bordo Klavyelilere de söyleyeyim hayvan düşmanı falan da değilim, risk durumuna göre gerekirse hayvana gerekirse duvara çarparım . Allah herkesi kazadan beladan musibetten korusun.
https://youtu.be/q2F-OI1ecUY
Abiler kardeşler,idam midam gelirse idam ettireyim kendimi adamı banlatmışız ya hani.Yahu,bunun gibi bir çok konu olabiliyor neden bu kadar takıldınız anlamadım ki.Bordo klavyeli falan değilim sayın kardeşim.Ben yazarken gayet seviyeli şekilde yazıyorum.Atıp tutmuyoruz ki .Yapma etme :)
Sıkıntı yeni üyelerde ve ilginç bir şekilde yönetim bu duruma sessiz kalıyor yada davranması gerektiği gibi davranmıyor.
Adama bakıyorsun üyelik tarihi 2015 post sayısı mavi kasklara ulaşmış mesajlarına bir bakıyorsun teknik bölümlerin esamesi yok neymiş kız arkadaşıma ne alsam, yok evlenme teklifi önerisi, yok eşşek arısı su aygırıya tecavüz etti, nuri alço imana geldi cart curt
peeh.
Techturkey in nacizane üyesi olarak söylüyorum yemin ediyorum ki bu foruma bu tür konular ve üyeler yakışmıyor forumun içeriğini kalitesini yerle bir ediyorlar.
Otobanda hayvana çarpma sonucu oluşan kazalarda, kara yollarından aracımızda oluşan masrafı talep edebileceğimizi okumuştum bir yerde. Sonuçta otoban özel yol ve kullanım için para veriyoruz. Onu bir araştırın bence...