Cuma akşamı 300 hp ye kadar atmo/turbo kanatlı/kanatsız tüm bayır aşşa hızlılarla deneriz
http://i.hizliresim.com/VYdpkv.jpg
Printable View
Cuma akşamı 300 hp ye kadar atmo/turbo kanatlı/kanatsız tüm bayır aşşa hızlılarla deneriz
http://i.hizliresim.com/VYdpkv.jpg
Bu giderden sonra konu yürür :D
Bursa'nın neresinde bu insanlar :D
gürsel amcacım canımın içi. sürekli 300 hp + kanatlı kanatsız haram helal arıyorum diceğine 100-200 süreni yaz yakın koşan iddalı arkadaşlar senle denesin. dimi :D
Gerek yok özele.buraya yazın bence.görür araç sahipleride
Bu sıfırdan mevzunu kim çıkardı ? Samet kime demiş ?
Gel kardeşim benım kalkalım arkadasının arkadasına sorma ,kımse o al onuda gel bana soyle derdını.senın bahsettiğin kadar kolay deıl bu kalkmalar süprizler.Daha iki aracında sahıbının haberı yokken yarış düzenleyıp Sonrada sacma sapan arkadan konusuyosun.al gel hadı cıkalım otobana ne zaman ıstersen, okanın orda bulusalım bakalım hangı arabayı getırebılceksın.Hepımız arkadasız hepımızın arabası guzel biz yarışmayız sadece denerız oda senın gıbılerının gazıyla deıl biz isteyince bunu bıl ortalıgı karıstırmaya calışma ama varsa yuregın cık karsıma burda yazdıklarını yuzume soyle
Yine bir Bursa klasiği o onun arabasını geçermiş bu bunun arabasına atlarmış roll yaparmış drag yaparmış mış mış araç sahipleri denemek istediklerinde zaten birbirini buluyor bursa çokta uzak mesafeler değil...
İhtiyar senin deneme yapabildiğin günleride gördüm ya ben artık temelli caddeye araba işinden uzak dururum :D
deneme olmadan tartışma çıkarabilmemiz de ayrı bir analiz sebebi :D
İyide tartişma yok ortada ben burda olmadığımı bildiği halde arkamdan konuşması sinir ettı arkadaşın sadece.Sonuçta burda deilim cevap veremedikten sonra başkası gözünde burda yazılanla yanlış tanınmak istemem.
Roll falan filan bunlar hikaye, varsa sekliniz akinanin virajli dağ yollarina bekleriz . Şu ülkede herkez duz yol gazcisi sonra 40 la viraja girmeye korkuyolar. ( Kimseyi hedef almadim )
Seni tanımak isterim kardeşim hangı araçla kaçla döndüğünü gösteren video linki yollarsan sevinirim
Yada istersen kışın uludağın virajlı yollarına beklerım cm motors tayfasının buz üstündeki dönüşlerine katacakların olur belkı
Yeniliklere acıktır herkez Uludağ yolunda evoyla 3.vitesi bitiren arkadaşımız var ama belki sen daha iyisini yaparsın
Semii bundan sonra akıllı ol bak beraber basıcaz dağyeniceden sarıalana kadar araziden :D uahsduhausdhauhsdhausd
olm nerden buluonuz bu manyakları ya viraj döncekmiş dağyolu koşcakmış uahduahsudh hayatında acaba hiç önden çeker 300 HP üstü arabaya bindimi gaz çektimi...
Massallah herkes pilot
Konu çok eğlenceli olmaya başladı.. işlerden bunaldigim zamanda bu bakayım dedim. Yeminle yüzümü güldürdü... saolun arkadaşlar...
yarın akşam için stock turbolu corsa dti lar bmw 3.16 stock leon fr filtre egsoz 106 gti lar denemek istiyorum. denk güçlerde olan diğer araçlarlada denerim aracım 1.0 turbo fiesta şuan için 155 hp dynosu var
bırak sosyal mesaj vermeyi geliyonmu gelmiyonmu menüler benden :) bide hüseyini ara seni sordu