Parasını fazlasıyla hakeden bi araç ülkemizde bence, her ne kadar fındık kıvamında motoru da olsa. :) Dodge charger ile iyi kapışıyordu filmde, ama gerçekte fabrika çıkışı olarak dodge her türlü ezer...
Printable View
Amerikadada orjinal restarasyonluları pahalı onu geçer bunu ezer gözüyle bakmakdan ziyade araba artık bir amerikan ekolü amerikan kültü haline geldi.. amerika dediğinde sayıcağın ilk 10 şey içinde kesin mustang olur..
mustang derken bu kasa özellikle yoksa sonradan geleneği sürdürmek için bir sürü gereksiz kasalar çıkardılar zaten tutmayınca hemen üretimden kaldırdılar döndüler dolaşdılar kürkçü dükkanıa geri dönüp yeniden bu kasayı retro ürettiler.. gerçi son kasada gene ayarını aracın çizgisinden hatlarından ufak ufak uzaklaşmaya başlamışlar.
1956 CHEVROLET APACHI Fiyat çok çok fazla görüntüsü falan çirkin değişik birşey
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bana göre konu mustang ise 64,5 üzerine tanımam :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Subaru Levorg
Atun beni denizlere.. beni bitirdin be
bence en güzel audi kasaları 2004-2008 yılları arasında yapıldı çok elit ve yeterince sportif duruyorlar
Mermi mermi
Bu nigga jantlarından acil kurtulması lazım, detroit bebesinden satılık sanki :hihih:
Ne amerikanlar varmış bizde
Ya bu rakamlar nedirrrr :):):)
İzmir'e taşındım İstanbul'dan, bi baktım her yer üstü açık impalalarla dolu, sünnet arabası olarak hizmet veriyor, bütün hayallerim yıkıldı kordonda İmpalamla turlamak adına...
hadi o zaman mustag, chevy, apachi filan bakayım dedim bir ara, yani bakayım dedim bildiğin bakayım :) alamam ama bakayım :) fiyatları gördükçe sahip olma hevesim kırıldı gitti...
umarım bir gün kısmet olur her isteyene, bekleyip görücez :) şimdilik benim favorim bu araç, Silverado dizel 1980
Hadi hayırlısı
Gene boş geçmeyelim yeni travego(insan en fazla 5 aylık otobüsü neden satar anlamam)
Mal bizde @MK8800 bilginize :)
yahu bu amerıkanlar cıdden bu paralara satılıyomu yada gıdınce cıddı bı pazarlık payımı var. mısal 06 plaka olan 64.5 mustang 1 senedır falan ılan. merak edıyorum mısal 80bın dolar demıs adam ona gıtsen 100bın nakıtle falan alınabılırmı oyle bı pazarlık payı varmı