sorun su hata var tmm kabul ama kımse nerde hata onu demıyor ama nedene sacma sapan bırsey yazılıyor neyse hocam teşekkür ederim
Printable View
Ep3
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
AUDİ TT
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
BMW M6 GC
Okumadan mesaj atıp bide saçma sapan bişeyler yazıyor muymuş.. her sayfada Bilal anlatır gibi anlatmak mi lazım..... Ortalama 10 sayfada bir, ve ilk mesajda mevcut.
ceza aldıktan sonra bile konuya bakmamışsın gelip burda o ne bu ne diyorsun önce oku sonra yaz sırası bu bilgin olsun.
Kopyala yapıştır yapıp 3 satır yazı yazmaya bile üşenerek mesaj atarsan bunun forumda karşılığı mesaj sayısı yükseltmek için boş mesaj atmak tır. Çünkü mesajında bir link var ve içinde bir içerik yok yani mesaj yok yani BOŞ mesaj...
Anlamışsındır umarım.
bir taklaya gelirmiyiz fuat abii.. kral 5000 .. Yalnız şunun menzili bir 100 km yi geçirtemediler .. şöyle adam gibi bir 100 km -150 km menzilli bir şey getirtseler ben 10-12 arasıda rakamı olsa ben alırdım şahsen.. kısa mesafe benim nargileciye fiks gittiğim sahildeki restaurantlara götürür getirir fazla fazla.. valelerin yüzünü düşünemiyorum bunla mekana geldinmi :)))
Kral Grande 5000 / 7000 Tanıtımı - YouTube
Hangi manyak yaptıysa ciddi favorim, golf gtd swaplı polo 6r gti
Volkswagen Polo 6R GTI | Diesel | Navi | Multi-LR als Kleinwagen in Stahlhofen
Şu kombinasyonun en temizini bulunca alicam nasip olursa favori aracımdır - E60 520d : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Alfa Romeo Spider 1996
Aldıktan sonra satışı zor olur mu bilmiyorum ama, aklımda kalan istediğim modellerden birisidir.
Neden araba aldıktan 1 hafta sonra düşer ki ilana. Fiyat biraz yüksek ama biniciye biraz pazarlıkla olur.
2007 megane 2 dizel.
Herkes m4 severken ben nedense m3 seviyorum çözemedim :D
Kombin ,renk ,donanım çok iyi vw passat warıant
Volkswagen Passat 1.4 Tsi 150 Hp Highline Dsg Variant Bmt - 163405857 - DOD - İkinci Elde Guven. Garantili 2. El Araba, Arac, Otomobil sitesi
Max 215.000'e kadar varsa 5.25 X Drive favorileriniz değerlendirilir :)