1.6 atmosferik 132 hplik motor çok bişey beklemelik değil çokta kötü değil 9-10 litre semalarındada yakar kendileri
Printable View
Alıcak olsam bunu tercih ederdim hem daha yeni, güçlü ve ucuz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
otomatik şehir içi istanbul trafiği 12-13 litre yakar.
Istanbul-Izmir arasi 4 kişi + 1 bebek, el bagajları ile birlikte max 120km/h suratle 8 litreye kadar düşürebildim ortalamayı.
ilandaki arac temiz ama fiyat düz vites icin cok... elimizdeki ayni renk, ayni donanim ayni km'de otomatik olanini o rakamlara veririz biz :)
yakiti haric bence o paralara alinacak güzel araçlardan bir tanesi, donanimi iyi, suv, kullanımı cok rahat, geniş, gidişi falanda oyle aman aman değil ama tatminkar..
Astrayı ciddi ciddi beğenmeye başladım.şahsen leon yerine astra yı tercih ederdim sanırım.
Bu arada 50 binde 2012 golf comfortline ı 49 liraya aldık.Manuel.Aynı renk aynı donanım..İyice uçuyor piyasa.
fiat 124 spider düşmüş :) fiat amblemlerini sök jaguar yapıştır,oldu sana 300+ liralık araç :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sırf şu araba için elimdekinden zarar etmeyi göze alicam heralde çok güzel ya - RR Sport ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
VW- Scirocco
Hurda belgeli olmasaymış tam K20 swaplıkmış :D