sahibinde genelde hep kupon araçlar oluyor daha öncede e60 m5 falan vardı çiçek böcek kıvamında severek takip ediyoruz :)
Printable View
Adidas gümrükte ki araç düz vites gti ithal edilmedi diye biliyorum
Selçuk'tan Şirince'ye yan yan mı tırmanalım spec :D
porsche boxter manuel
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
mx5 1.5 manuel
sürdüğüm 20dk boyunca sürüş keyfi denen şey bu sanırım demiştim, zaten sonrasında güçlü manuel cabrio diye bir hastalık sahibi oldum :D (hala ilacımı alabilmiş değilim :D )
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bilgilendirme amaci ile yaziyorum araç arkadaşımın eski ataraci sıfır araba alirken bunu bayiye verdi bayiden bu galeriye gelmiş açıklamada ifak bir ezikten dolayi kaput değişti diyor ama arabanın önden kazasi var komple far tampon kaput degisti fiesta bakan varsa aklinda olsun
Fiesta 1.25 trend
İnsanların para gözünü bürümüş. Şimdi şu şekilde satıp bin tl daha fazla kazanacağına dürüst ol be. Akşam rahat uyu.
Orjinal 300E AMG 176 - 200 HP :soru: gerçekte 100 çıkarsa iyi