Temiz bir 3 senesi var gibi :D
Printable View
Cidden bu sene Ankaraya yağan kar bir el arabası kadar. :)
Gülsoyların müdürü yazın E kasalara 1.6 dizel geleceğiniz söyledi. Tamamen Mercedes yapımı olacakmış Renault ile alakası olmayacakmış o motorun.
E180
Mercedes - Benz E E 180 Exclusive 2017 Model 285.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 527109842
edit. araba 2008'miş, arkadaşınki 2004 :)
Bütçe 150-160. Bu BMW yi de anlamıyorum güya dolu araba yapmış cruise yok. Dün ilk defa gittim talisman test ettim vallahi BMW nin Mercedesin sırf ismi var. Araba c180 dende 320 dende çok daha konforlu doluluk olarak zaten yanına yaklaşamaz premium lar. Şimdi ikinci ellere bakıyorum 130-140 gibi 20k km de çok güzel araçlar var. Hiç aklımda yoktu ama talismanida seçeneklere koydum
w205 c kasaları bir türlü beğenemedim ki bi ara ciddi c200 düşünüyorduk babamla ama c180 320iden baya yavaş c200d zaten hepsinden yavaş kalıyo f30 kadar konforluda değil açıkçası
talisman ise 2.latitude vakası gibi çok değer kaybediyor ama f/p aracı ,genede kullanmayacağın donanımlara para vermeni önermem abi yok parfüm sıkıcak masaj yapacak diyede renoya binmenin anlamı yok tabi tercih meselesi saygı duyarım
Talisman mi 320 mi c180 mi derken izmirden bi 520i executive plus ile anlaştım yarın gidiyorum İzmir için ekspertiz konusunda tavsiye verebilecek olursa çok sevinirim havalimanı yakinlarinda
Fransizlar artik cok basarili
Eski nesillerde fiyat fayda oranlari, ucuk kacik donanimlariyla one cikiyorlardi ama kalite konfor vb konularda ozellikle alman araclarindan totalde direkt geriye dusuyorlar dı dı..eskiden..
Yeni nesiller artik oyle degil a dan z ye eksik yon bulmada zorlanirsiniz
Yani makas artik iyice kapandi mantik onlara dogru yoneltmeye basladi
Rahatına düşkün esnafın tercihi , kombinasyon güzel ( TR'de pek tutulmadı ama bence fiyatları G30'lara falan bakınca mantıklı )
Jaguar XJ ; Jaguar XJ 2.0i Premium Luxury 2015 Model 115.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 524825828
Konforlari iyi olabilir ancak bu ulke gerceklerini de goz ardi etmemek gerek. Bu ulke de Alman araci fanatikligi var ve bu kolay kolay kirilacak bir olgu degil.
Insamizdaki prestijli marka algisini olusturmak kolay degil, gecmiste prestijli marka konumunda olmayip simdi olabilmek hic kolay degil. Siniflar arasi gecisler cok sikintili. Fluence nasilsa bulundugu sinifta liderse, Passatta kendi liginde oyle. Tum rakiplerinin toplamindan daha fazla satan arac.
Bu algiyla TR'de en guzel Kore grubu mucadele etti. Su an bir miktar sicmis olsa da, uzun garanti suresi, sikinti oldugunda mallarinin arkasinda durma ve en onemlisi fiyat/fayda oraninda kivami tam tutturmalariydi.
Talisman guzel araba ama kimse Passat kadar para veripte, ikinci elde aracinin hic olmasini istemez.
Reno TR'nin yapmasi gereken Trendline Passat parasina dolu Talisman vermekti. Ayni bi onceki kasa i30 da Hyundai'in yaptigi gibi. Maalesef yapmadilar, ölü dogdu guzelim model.
Talisman'daki (ve TRye gelmeyen birçok araçtaki) 4 Control muazzam bir özellik. Ama Renault Mais bunu fiyat avantajı yaratarak avantaja çeviremedi.