Benim için sıkıntı yok ben bildiğim gibi yazarım isteyen Fatih der isteyen Kanuni.
407 SW 2.0 hdi - manuel - 173K Km de. 35.000 TL
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
407 sedan - 2.0 HDİ - Manuel.. Bu renge bayılıyorum. 300K da bu koltuk performansı şaşırtıcı eğer revizyon görmediyse.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
E90 320d Muazzam dolu. Dışı Le Mans Blue olsaymış keşke.
[QUOTE=tolga_kaan_;8455473]407 SW 2.0 hdi - manuel - 173K Km de. 35.000 TL
Bu araç yine bu civarda paraya ilandaydı yine gelmiş. Bir sorum olacak: Dynamic Premium'larda deri döşeme var diye biliyorum ama bilerek üst segment yazmış sanırsam?
Ilanlarda kafama yatan 2 araç var ama ilan harici de olur eş dostta varsa günlük kullanacağım max 30.000 km’ye kadar stok Golf 7R veya S3 arıyorum
S3 ;
Oyuncak arabaları boşver kardeşim Bu yakışır sana
Dun kiz kardesim ile mesajlasiyoruz , abi bi link aticam baksana nasi alinir mi fln dedi
Link : 2018 Mercedes-Benz E 400 4MATIC For Sale In Norwood | Cars.com
Istemsiz bir anda MK8800 nicki belirdi telefonda
Alma kizim esnaf misin dedim , kapattim konuyu
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
[QUOTE=badurmaz;8455575]Ben ilanı şimdi gördüm öncesinde takip etmedim açıkçası. Paketlerini tam bilmemekle beraber,
executive olanlarda deri döşeme var diye biliyorum. @lowrider kullanıyor şuan görürse detaylı bilgi verir. Bir de ilk mesajı bu olmuş, kendini tanıtırsan daha sağlıklı olur. Hoşgeldin foruma.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)