...ama o parayı bunun yarısı kadar donanımlı 1.4 Passat'a verdim desen sevinirler. :)
Printable View
2009 FOCUS TİTANİUM CABRİO OTOMATİK
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...76425690/detay
edit link atamadim
2009 FOCUS TİTANİUM CABRİO OTOMATİK
Ford / Focus / 2.0 / Titanium CC / AUTOSECKİN2'DEN 2009 TR'de TEK FOCUS TİTANİUM CABRİO OTOMATİK sahibinden.comda - 576425690
1.4tsi değil 1.6tdi, donanım olarak da kia'nın yarısı değil, çok daha fazlası.. Ailem de ben de seviniriz :D
Passat 1.6tdi Highline
Volkswagen / Passat / 1.6 TDi BlueMotion / Highline / 2016 R-LİNE PASSAT HAYALET MASAJ ISITMA sahibinden.comda - 576699916
0 km fiyatlar için söyledim ben. Teknolojik olarak Passat çok üstün Kia'ya göre. Yalnız önden çekiş, 1.6 ve SUV sınıfında değil ancak motoru küçük olmasına rağmen Sorento'dan daha performanslı. Yine de psikolojik olarak ya da biz hala 1.4-1.6 araçların 200.000 seviyesine çıkmasına alışamadık. Belki de olayın özünde bu var.
İnsanoğlu neye alışmıyor ki...
Sorento 2015 model olduğu için ben de aynı fiyata 2016 model highline r line bir passat bulunabiliyor diye bu ilanı ekledim aslında :)
Fiyatlar konusuna gelirsek de hangi arabanın fiyatına alışabildik ki :)
Ocak ayında 0km dacia sandero stepway aldım. Alırken bahsi geçti, aynı arabayı(makyajlı sandero stepway) 11 ay önce 49bin tl'ye sattıklarını söylediler.
Arabayı aldıktan 5 ay sonra arabayı aldığım bayiye sohbet etmeye gittiğimde, arabanın fiyatının bana özel indirimli haliyle 79 bin'e çıktığını, eğer istersem benim arabamı da 68bin tl'den geri alabileceklerini söylediler. Bu fiyatlara alışılabilir mi...
Focus tamam da niye cabrio yaptın nasıl bir talep gördü mühendisler acaba.. hadi beğendin sen de aldın niye lpg taktın mübarek..
iki trafiğe girince kafası karışan şanzımana bile bile para verenleri de ben anlamıyorum.. nedir bu vw sevdası ?
saçma fiyat ama içi dışı duruşu çok güzel nımıssız: 2008 E61 530d
BMW / 5 Serisi / 530 xDrive / Touring / RUN CARS 2008 E61 5.30D xDRIVE ///M SPORT - LCI - 140.000KM sahibinden.comda - 576375738
Madem parçaları değiştirdin,bu kadar para istemek nedir ya?o paraya eliyüzü düzgün f10 alınabiliyor...
bence kazayı da titizlikle yapmıştır sahibi ondan bu fiyat.. kazadan sonra yıkatmıştır falan.. toz çamur öyle kazalı kazalı yatırmamıştır..
Abi bu arabanın sahibi ile hiç denk geldin mi bilmiyorum ama psikopatın bayrak sallayanı. O parçalar gerçekten titizlikten değişmiş olabilir.
3 tane kafadan kırık SW sahibi biliyorum, birisi bu adam, diğeri E91 335xi'nin sahibi diğeri de Bursa'daki E61 535d.
Hakikaten bu adamlar titizlikten değişti derse inanırım.
BMW / M Serisi / M3 / Sahibinden BMW F80 M3 sahibinden.comda - 575672280
sen nasıl bir renksin yaa sakhir orange f80 m3
BMW / M Serisi / M3 Coupe / ERS MOTORS 3D '2009 BORUSAN CIKIŞLI BOYASIZ COMPETITION M3' sahibinden.comda - 574625754
BİR TANE DE E92 M3 ATMAZSAK OLMAZ
Ha ansızın bir kobrayla burun buruna kalmışsın, ha dikizde gür diye E92 M3 görmüşsün. Aynı korkuyu verir.