avukatı tebrik ediyorum uzun zamandır üstüne bu kadar geyik dönen ilan görmemiştim forumda..
Printable View
avukatı tebrik ediyorum uzun zamandır üstüne bu kadar geyik dönen ilan görmemiştim forumda..
Williamsın iç ışıklar ve kızılötesi uzaktan kumandasının olduğu bölüm Reno 19la aynı.
Mesaj atasım var; sayın meslektaşım benim 1995 R19'un o parça kayıp, araba bağcılar sanayide yatıyor aylardır, parçayı ayrı satar mısınız diye :D
COOPER 1.5
Mini / Cooper / 1.5 / Pepper / THE BEATLES MINI COOPER sahibinden.comda - 563875836
bende ersen ve dadaşlar yaptırcam :hehe:
Renonun neresine üç zeytin yiyon be adam!
Zevke bak.
İlan sahibi Recaizade Mahmut Ekrem mi diye baktım ama değilmiş. :D
Kahvaltıda gıda boyalı siyah zeytin yiyen adamın bile dönüp bakmadığı arabaya bu ne hoş latife! :)
Fiyatı hariç bir numaralı favorim :)
Mazda-6
Mazda / 6 / 2.2 / Sky-D Power / MAZDA OZAN'DAN TURKİYEDE TEK DİZEL AWD 4X4 175BG 420NM MAZDA 6 sahibinden.comda - 464325316
Türkiye'deki en kötü kondisyondaki Mazda 6 SW. Bir ara aynı bayi 4-5 tane ilana girmişti sadece bu kaldı galiba.
Basın test aracı. İçi berbat durumda, her yeri çizik. Otomobil test edenler ırzına geçiyorlar.
YouTube
williams'a 23.650 teklif ettim. Belki kafası güzelken kabul eder değerlendiririz
MERCEDES E270 CDI
TR DE TEK MERCEDES E270 CDİ OTOMATİK ALMAN YAPIMI Turkiye'nin en buyuk ilan sitesi sahibinden.com'da - 562178695
pikapa cevirip motor taşıyıcan yada süt satcan ;)
Mitsubishi / Lancer / 1.6 / Invite / 5 YIL GARANTİLİ YETKİLİ BAYİ ASKALE OTOMOTİV DEN 2017 LANCER sahibinden.comda - 555680576
2017 MODEL LANCER 0 KM
İlk defa gördüm. Showroomda neyle temizliyorlarsa içindeki piano black çok çızılmış