Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı.. konusuna bekleriz o zaman :D
Printable View
Dün akşam bu iki POLO yu buldum ve çok beğenip favoriye aldım.Fakat bu fiyatlara yakın 1.2 TSI Golf Midline Plus ta var mesela.Sizce hangisi daha mantıklı olur ?
POLO 1.2 TSİ Comfortline
POLO 1.2 TSİ Lounge
GOLF 1.2 TSİ Midline Plus
bence hiç biri değil, bunlara bu kadar para vereceğinize bence bütçenizi az daha zorlayıp güncel kasalara geçein.
Golf 1.0tsi;
Volkswagen / Golf / 1.0 TSI / Comfortline / OZON OTOMOTİVDEN Golf 1.0 TSI BMT COMFORTLİNE sahibinden.comda - 553418536
Şu sıralar bana en mantıklı gelen f/p aracı..
BMW / 5 Serisi / 520i / Luxury Line / BOYASIZ SPECİAL EDİTİON İCİ BEYAZ sahibinden.comda - 632901093
asıl olay 75bine polo nedir :)
Opel / Astra / 1.6 T / Enjoy / TURKİYEDE TEK ful +ful 52 bin Km nokta hatasız boyasız sahibinden.comda - 607961057
60 bin e dizel otomatik favorisi olan var mıdır?
Renault ZOE
Renault / ZOE / ZOE / 2014 MODEL 66000 KM ZEN DONANIMLI sahibinden.comda - 611598538
Bana bu aralar yollarda çok denk gelmeye başladı ZOE. :)
Performanslı otomobil denince aklıma hep coupe modeller gelirdi ama, demek ki station wagon'ların da özel meraklıları varmış :)
biri şu aracı alsın beni de ilana her gün bakıp iç geçirme derdinden kurtarsın artık.. aslında bütçeye vs uygun ama kendi aracımı satmadan buna yeltenemiyorum. ben aracımı satana kadar da bu gider zaten :D
A4 Avant
Audi / A4 / A4 Avant / 1.8 TFSI / Orijinal hatasız servis bakımlı sahibinden.comda - 598480062