Fiat 500'le baya vakit geçirmişsiniz. Şuan daha hırçın bir araca geçmenizi öneririm. Beetle 500 gibi şirin bir araç bana göre. Arkadan itişin güzelliği diye bir şey var.
Printable View
Fiat 500'le baya vakit geçirmişsiniz. Şuan daha hırçın bir araca geçmenizi öneririm. Beetle 500 gibi şirin bir araç bana göre. Arkadan itişin güzelliği diye bir şey var.
Manuel al NC Miata al.
kardeşim bende astra var 1,4 140 hp manuel flexride şasi sistemli kendimde oprl de yönetici olduğum için anlatayım normalde tam bir spor araba yol tutuşu flexride ile tren gibi sağlan rayda gidiyorsun sanki. ve normal astra ile birbiriyle aynı tek karoser parçası aynalar onun dışında herşey farklı bende bu tarz bir araba alacaksan her köşe başından fırlamamalı gtc öneririm. bende satıyoruım artık şirket insignia verdiği için çok iyi bir rakama vereceğim düşünen olursa.
beetle al kesinlikle , hem şekli gerçekten dikkat çekici , hem 1.2 yazılımla gidişi yeterli , hem tüketimi iyi.İki seneden fazla oldu satamıyorum , evlat 560 selden sonra en uzun süre kullandığım araba oldu.Çünkü satınca alacağım arabayı geçrekten bilmiyorum.Bi ara büyük sedan yada SUV kaşıntım tuttu ara ara gelen , ama bunu aratmayacak bişey bulamıyorum 85 90 lara kadar.İlan koyuyorum , arayana mantıklı cevap vermiyorum , hatta tech e de koydum , sonra güncellemeyi bıraktım:D
Fiat 500 de kullandım , yakın arkadaşımda vardı.Ondan sonra o dikkat çekiciliği aratmayacak , gidişiyle genişliğiyle tüketimiyle eksiklerini kapatıp bu kadar dikkat çekecek başka bi araç yok bu bütçeye.
Yarıdan fazla fark var scirocco ile istanbul içi halkalı havalimanı yapıyordum 7.5 litfe fln dı f20 de o civar olurda rx8 rahat 20 litresi vardı :D
308 cc 1.6 THP 156 hp
kesinlikle scirocco alırdım ben abi o paralara
Bu paraya daha ilgi çekici daha güçlü ne alınabilir.
Loading site please wait...
f20 nin arkası roccoya göre dar denmiş fakat, ben 190 boyla roccoda boyun fıtığı olurken 1 in ön koltuğu biraz öne çektirip roccodakine oranla çok daha rahat girebiliyorum bmw nin arkasına.
bmw olacaksa sunroof - xenon olsun gerisi olmasa da olur 1 in line ları arasında çok donanım farkı yok, koltuklar haricinde. dış görünüşte hertürlü yapılır zaten :)
bence bmw yada rocco, hatta denk gelirse tt 2.0 tfsi 2008 model falan.
dünden beri sahibindeni deli gibi geziyorum. sanırım en mantıklı seçim beetle
55 - 60 arasına gayet güzel bir 1.2 beetle alınır gibi duruyor. Acelem olmadığı için eylül 10 dan itibaren kovalayacağım. Kırmızı olanını elden geçirince gözümde canlandırdım çok efsane oldu :D
Seat leon :)
Passat cc alınır tatlı tatlı binilir.
yarın aracımın fotolarını çekip nete koyayım bu hafta satarsam hemen çakarım güzel bir alet keyifle binerim. 5 kapı araba cidden bana göre değilmiş aynı b*ku bir daha yemem herhalde :D
RCZ alırdım
Pro ceed gt dicem ama ikinci eli inanilmaz zayif.Yarin oburgun acil elden cikarmaniz gerekse sikinti yasarsiniz.
Stock Thp'den yana olmadigimi her zaman soyluyorum.Ozellikle 208 e hic spor agresif gozle bakamiyorum.
Rocco yuz olarak cok eskidi
Eski Cupraci olarak cupra demicem,mantik cercevesinde o fiyatlara km si en dusuk en temiz ikinci eli hizli guclu gorunum olarak spor diyebileceginiz bence tek arac.Ici kotuymus bilmem ne ben hic takmiyorum.2 tane Cupram oldu ama daha once zaten bentleyden inmedigim icin icine cok fazla takilmadim yani.
Cooper icinde 208 e dedigim gecerli.Stock oem thp ye ozellikle cooper a bulasmanizi istemem ki suan aracim cooper binmemim tek sebebi forged ve bigturbo olmasi.
Bence Cupraya yogunlasin soyle cam tavan downpipe egzoz lu coilover li stg1 yazilimli dusuk km de tadindan yenmez.
Audi A1 TFSI :D
Dod'un sitesinde sc fr var bir tane tam kriterlerine uygun kırmızı boyasız hemde bir bak istersen