ben olsam o parayı başka şekillerde değerlendirir, yılda 1 kere 3 ay gidilecekse yazlık kiralar daha karlı olurdum. Hem her sene aynı yere gitmemiş olur, gider gitmez de temizliği ile vs uğraşmazdım. Bir fikir
Printable View
ben olsam o parayı başka şekillerde değerlendirir, yılda 1 kere 3 ay gidilecekse yazlık kiralar daha karlı olurdum. Hem her sene aynı yere gitmemiş olur, gider gitmez de temizliği ile vs uğraşmazdım. Bir fikir
Kiralamak tabii ekonomik olarak mantıklı olsa da; yerleşik hayat seven, bahçesiyle uğraşmak isteyen bunları yaparken de uzun vadeli kazanç sağlayan bir durum.. Dikili ağaç..
Abi bu bahsettiginiz ozelliklere sahip sitelerin hepsi genelde yüksek fiyatlı olanlar yalnız. Bizde Yeşilyurtlular sitesindeyiz saydıgınız her şey mevcut ama fiyatlar eskiye göre anormal vaziyette uçuk şuanda, kiralık ev bile zor bulunuyor. Plajı olan bu özelliklere uyan siteler Modalılar,Yeşilyurtlular,50.Yıl Sitesi,Aktur v.b gibi genelde daha eski,oturmuş olanlar. Gündoğan'da da mevcut plajlı siteler ama plaja ya arabayla ya da servisle gitmeniz lazım çünkü sitenin içinde değil çoğu. +Hekimköy ve 50.yıl sitesi gene tercih edilebilir siteler.
3-4 siye var bunlara haiz.
Digerlerinde mutlaka bu saydiklarimdan 1 yada bir kaci eksik...
Ak-tur Ruyakent gibi siteler gayet iyidir. Komsular kalitelidir.
Aktur'da bende vakti zamanında kalmıştım, güzel fakat biraz eskiydi. Myblue residence hakkında bilgisi olan var mıdır ?
0-5 yaş arası siteler yatırım amaçlı alınabilir, ancak oturmaya başladığınızda eksiği bitmez, (güvenlik, elektrik , su alt yapısı gibi) çevre düzenlemesi peyzajı sıkıntı olur çünkü ortalama bir ağaç 10 senede gölgesinde oturulacak hal alır...
Ak-tur ve rüyakent site olarak oturmuş (yönetim, çevre düzenlemesi gibi) benimde önereceğim nezih yerledir, ancak belirttiğiniz fiyat aralığında bulmanız mümkün değil bildiğim kadarıyla.
Benim sana tavsiyem benim 25 yıldır oturduğum Bank-Ev sitesi, bağla mevkiğindedir.
karaincir- camel beach arasındadır. plajı, havası, bir çok evde manzarası güzeldir. fiyat olarakta sanırım 300.000 - 2 milyon aralığında ev bulabilirsiniz.
Tavsiye ederim
belirtilen aralıkta istenilen özellikler biraz zor gibi. hele ki yeni yapı, fiyatlar balon mu ciddimi bilmiyorum ama 1+1 70m2 daireye bile 200den kapı açıyorlar artık Çeşmede bile umarım istediğiniz gibi birşey denk gelir.
Bodrum da ev almaya niyeti olan içine sinen yeri bulur bulmaz alsın. Çok feci prim yapıyor, akyarlar turgutreis bölgesini önermiyorum! Yalıkavak Gündoğan Gümüşlük tavsiyemdir! 10 yıldır bodrum da emlak ve inşaat işi yapan biri olarak önerim bunlar.
Geçen sene Yalıkavak'ta Cennetköy diye bir sitede kaldım gayette başarılı idi sessizlik konusunda özellikle kendisine ait plajı var taşlıktı fakat bu sene değişiklik yaptılarmı bilmiyorum tavsiye ederim