Ticari belgelerin saklanma süresi TTK ya göre 10 yıldır arkadaşlar.
Ticari belgelerin saklanma süresi TTK ya göre 10 yıldır arkadaşlar.
Gecmis olsun, bende sirket adina cok islem yapiyorum. 250tl icin bile teyit aliyorlar, telefona bakilmazsa bekletiyorlar. Hatta talimati tarattirip merkeze gönderiyorlar, imza tutmazsa tekrar telefon aciyorlar. (Talimat havalesi)
Özelden bana hangi banka oldugunu yazarmisiniz? Günah almak istemem ama o personelde işin içinde gibi geldi.
Gecmis olsun, insallah iyi bir avukat bulursunuz. Kesinlikle paranizi alirsiniz diye dusunuyorum
Cok ilginc cunku banka gisesinden odemeyi almadan once sizin sirketinizin bankada musteri temsilcisi talimat kagidini gordukten sonra, babanizi arayip onay alir daha sonra banka icindeki kendi gise personelini arayip odeme yapabilirsiniz der. Hatta yapikredide arkasina odeme yapilmasina izin verdigine dair imza bile atar. Yani burada parayi ceken kisi dolandiriciliktan, odeme izni veren temsilciniz ve gisecide gorevini iyi yapamadigindan ceza alir.
Talimat evragi kriminale gittiginde %100 sahte imza oldugu anlasilacagindan korkunuz olmasin. Surec belki uzun olabilir ama sonuc alacaginiz kesindir.