Hayirli olsun oncelikle bende 2 haftalik seat kullanicisiyimperformansi en cok sasirtan durum oldu. Benim aracim 140hp manuel fakat 150hp act stronik a3ten daha hizli gidiyor cok ilginc bir sekilde. Agirlik farki buyuk etken. Malzeme kalitesi olarak yari vw yari audi kullanilmis. Klima kontrol paneli birebir golf, direksiyon audi hatta stepnenin takili oldugu zimbirtiyi sokerseniz her yerinde audi logosu goreceksiniz
fakat seata ait olan tum parcalar kalitesiz. Ozellikle plastik parcalar kaliteyi dusuruyor. Yol tutusunuda begenmedim. St coilover takmama ragmen megane 3 duzeyine bile gelemedi ve ya henuz alisamamista olabilirim (sanmiyorum) ön farlarin ici leke oluyor kronikmis 1 yila kalmaz sorun yasayacaksiniz dert etmeyin. Sunroof hepsinde ses yapiyor bazen takiliyor kapanmiyormus. Ben acmamanizi tavsiye ederim. Zaten 30cm acilsa ne olur acilmasa ne olur
sigara icmiyorsaniz.
hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi
kaca alindi arac bilgi olmasi acisindan soruyom. bazi sitelerde sifirdan fazla fiyat cekiyorlar birde bayiden bayiye fiyatlar degisiyormus
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
bende 2014 yılının ocak ayından beri leon fr kullanıyorum ve şuan 44.000 km de şunu söylemelim kesinlikle parasının hakkını veren bir araba.0-100 değeri ara hızlanmaları gayet iyi. yakıt tüketimi ben şehirler arası 4.8-5.5 şehir içi 7.5 litre civarı geziyorum.kronik sorun sol sürücü kapısında baslarda ses geliyor.ben gayet memnunum.
Seslere çok takılmamak lazım, ben zamanında ilk gelen ACT DSG'lerden birini almıştım. 10 bin km'ye yakın kullandım, kapı içlerinden çok yüksek sesli müzik açıkken eğer yol bozuksa ses geliyordu, diğer Leon Fr'i olan arkadaşlarımda sakın elletme, bir kere kapıyı açınca sesler dahada artıyor diyince hiç ellememiştim
Güzel arabadır, arada özlerim. 2 Eksisi vardı; Kötü asfaltta arkanın bir anda kopup korkutuyordu ve ACT DSG modelinde ortada mı ne ekstra kazan olduğu için egzoz yapmamıştım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)