User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: 2016 Seat Leon FR - ACT

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bende poloda 1.4. tsi act 150hp kullanıyorum 1 sene - 15bin km yi geçti , istanbul şehir içinde klima açık genelde 7.5 - 8 civarı geziyorum ara ara gazlasamda hiç 9.7 nin ustunu gormedim , ilk bakımdan sonra azda olsa yakıt biraz düşüyor
    Aynen dedıgınız gıbı ılk bakıma kadar normalden fazla yakacagını tahmın edıyorum bilgi içinde teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun opsiyon olarak ne var
    Tesekkurler opsıyon olarak koltuklar alcantra kaplama ve buyuk ınc dıgıtal ekran harıcınde kendı donanımı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19.xxx kilometredir kullaniyorum , duz 125 lik . Parke tasli yollarda sanrufu acmayin gicirti yapmaya basliyor. Kapilarin bolmelerinde birseyler varken ( 500 ml su , powerbank gibi agirligi olan ) nazik kapatmaya ozen gosterin gicirti yapiyor sonra.
    Eyvallah dıkkate alıcam tesekurler

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun oncelikle bende 2 haftalik seat kullanicisiyim performansi en cok sasirtan durum oldu. Benim aracim 140hp manuel fakat 150hp act stronik a3ten daha hizli gidiyor cok ilginc bir sekilde. Agirlik farki buyuk etken. Malzeme kalitesi olarak yari vw yari audi kullanilmis. Klima kontrol paneli birebir golf, direksiyon audi hatta stepnenin takili oldugu zimbirtiyi sokerseniz her yerinde audi logosu goreceksiniz fakat seata ait olan tum parcalar kalitesiz. Ozellikle plastik parcalar kaliteyi dusuruyor. Yol tutusunuda begenmedim. St coilover takmama ragmen megane 3 duzeyine bile gelemedi ve ya henuz alisamamista olabilirim (sanmiyorum) ön farlarin ici leke oluyor kronikmis 1 yila kalmaz sorun yasayacaksiniz dert etmeyin. Sunroof hepsinde ses yapiyor bazen takiliyor kapanmiyormus. Ben acmamanizi tavsiye ederim. Zaten 30cm acilsa ne olur acilmasa ne olur sigara icmiyorsaniz.

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi
    kaca alindi arac bilgi olmasi acisindan soruyom. bazi sitelerde sifirdan fazla fiyat cekiyorlar birde bayiden bayiye fiyatlar degisiyormus
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun özel degilse fiyatını paylaşırmısınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2014 yılının ocak ayından beri leon fr kullanıyorum ve şuan 44.000 km de şunu söylemelim kesinlikle parasının hakkını veren bir araba.0-100 değeri ara hızlanmaları gayet iyi. yakıt tüketimi ben şehirler arası 4.8-5.5 şehir içi 7.5 litre civarı geziyorum.kronik sorun sol sürücü kapısında baslarda ses geliyor.ben gayet memnunum.

BorhanFr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seslere çok takılmamak lazım, ben zamanında ilk gelen ACT DSG'lerden birini almıştım. 10 bin km'ye yakın kullandım, kapı içlerinden çok yüksek sesli müzik açıkken eğer yol bozuksa ses geliyordu, diğer Leon Fr'i olan arkadaşlarımda sakın elletme, bir kere kapıyı açınca sesler dahada artıyor diyince hiç ellememiştim

Güzel arabadır, arada özlerim. 2 Eksisi vardı; Kötü asfaltta arkanın bir anda kopup korkutuyordu ve ACT DSG modelinde ortada mı ne ekstra kazan olduğu için egzoz yapmamıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayirli olsun oncelikle bende 2 haftalik seat kullanicisiyim performansi en cok sasirtan durum oldu. Benim aracim 140hp manuel fakat 150hp act stronik a3ten daha hizli gidiyor cok ilginc bir sekilde. Agirlik farki buyuk etken. Malzeme kalitesi olarak yari vw yari audi kullanilmis. Klima kontrol paneli birebir golf, direksiyon audi hatta stepnenin takili oldugu zimbirtiyi sokerseniz her yerinde audi logosu goreceksiniz fakat seata ait olan tum parcalar kalitesiz. Ozellikle plastik parcalar kaliteyi dusuruyor. Yol tutusunuda begenmedim. St coilover takmama ragmen megane 3 duzeyine bile gelemedi ve ya henuz alisamamista olabilirim (sanmiyorum) ön farlarin ici leke oluyor kronikmis 1 yila kalmaz sorun yasayacaksiniz dert etmeyin. Sunroof hepsinde ses yapiyor bazen takiliyor kapanmiyormus. Ben acmamanizi tavsiye ederim. Zaten 30cm acilsa ne olur acilmasa ne olur sigara icmiyorsaniz.
    Kardesım cok guzel anlatmıssın tesekur ettım dıkkate alacagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Korollacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi
    kaca alindi arac bilgi olmasi acisindan soruyom. bazi sitelerde sifirdan fazla fiyat cekiyorlar birde bayiden bayiye fiyatlar degisiyormus
    Dedıgınız gibi bayiden bayiye fark ettiği durumlar oluyor ama maxımum 500 tl - 1000 tl civarı su an sadece avek te hazır olarak var bıkac bayıye sordum sıparış uzerıne 2,5 ayda gelecegını soledıler fiyat olarak liste fiyatı 83500 dü bize 80 e kadar uygunluk sagladılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BorhanFr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seslere çok takılmamak lazım, ben zamanında ilk gelen ACT DSG'lerden birini almıştım. 10 bin km'ye yakın kullandım, kapı içlerinden çok yüksek sesli müzik açıkken eğer yol bozuksa ses geliyordu, diğer Leon Fr'i olan arkadaşlarımda sakın elletme, bir kere kapıyı açınca sesler dahada artıyor diyince hiç ellememiştim

Güzel arabadır, arada özlerim. 2 Eksisi vardı; Kötü asfaltta arkanın bir anda kopup korkutuyordu ve ACT DSG modelinde ortada mı ne ekstra kazan olduğu için egzoz yapmamıştım
    Eyvallah teşekür ettim

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun, kazasız belasız.
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler