F68 varmı burada sizin aldığınız hangi model ? Kart dahil 300'e razıyım :)
Printable View
http://i.hizliresim.com/J36985.jpg
çok anlamam bu işlerden ürün bu...sj4000 den çok daha iyi olduğunu söyledi arkadaş...samsung 32 gb bilmemne plus hızlı, takılmaz vs. kart ile beraber 330 tl..he birde araç çakmaklık şarjı ve vantuzlu ayak hediye etti...
eken h9 action kamera olarak geçiyor modeli google youtube da inceleme videoları ve kullanıcı yorumları var...şu an yanımda değil kamera inceledikten sonra bende değerlendirmemi paylaşırım burada...:)
Evet abi bahsettiğimiz f68 videodaki kamera gece çekimi oldukça iyi gece modu sayesinde su altında aparatı sayesinde su altınada girilebiliyor herhangibi bir sıkıntı olmaz.
F68 WIFI 4K Aksiyon Kamerası – Novatek 96660 | Arac Kamerası Rehberi/Tavsiyesi Fikir vermesi açısından inceleme videomuz.
Birde DHL (SG) demişler aslında bu çok ucuz ama işin içinde SG görünce korkuyorum ecig tecrübelerimden :D
Post nl su siralar hizli calisiyor. Genel ortalamasi 15 gun. Kuytu kosede oturuyorsaniz Turkiye ici gecikmeler olabilir en fazla. Simdiden hayirli olsun.
Tabiki. Ilk onceligim sizin almanizdan yana olacaktir. Eger basaramazsaniz sizin icin siparis verebilirim.
Beyaz 64 usd
Siyah 80 usd
Füme 78 usd
Cihazlar arasında bir fark yoktur sanırım. Açıklamaları full aynı :)
Gearbest'de Middle East express seçeneği var kullanan oldu mu sıkıntı var mı ilk defa duydum bu taşıma firmasını ?
Yoksa garantiye alıp 17,50 dolar verip DHL ilemi alayım ?
Teşekkür ederim kardeşim tavsiye ettiğin şekilde alıyorum o halde. İndirim kodu içinde ayrıca teşekkür ederim.
Satılan hafıza kartları kalitesi nasıldır ? Ayrı bir sipariş ile SD kart ve Selfie çubuğuda sipariş etmeyi düşünüyorum.
Sipariş 70 usd üzerine çıkmasın diye aynı siparişe eklemedim açıkcası
Abiler @intertech abinin onerdigi bir kamerayi gearbestten alicam ama kameranin zaten kendisi 85 dolari geciyo. Bu durumda bu kameranin gumruk vs isleri nasil olur bilen var mi?
Yaninda aksesuar vs de alicam onlari ayri kargoda mi alayim yoksa hepsini tek kargoda almak daha mi sikintisiz olur?
Kargoda Priority Line Middle East Express seçeneğinin farkı nedir bilen var mı ?
Ben bu şekilde aldım Cuma günü. Cumartesi kargoya verdiler. Aramex firması ile geliyormuş bu şekilde alınca.
http://track.gfstatic.com/WMS_Sortin...8555fdd208.jpg
@Gimifayf 83,50 usd tuttu benimki. Önerdiği kamera olan f68'in fiyatı 64.86 Usd indirim koduyla 62 küsüre geliyor. 64 gb Hafıza kartı ve monopodda aldım ben yanında
mümkünse renk seçeneklerinde varsa beyaz veya gri tercih edin , siyah modeller güneşi çok çektiğinden su kullanımlarında buhar yapıyor
Bende sjcam sj5000 wifi almış bulunmaktayım bakalım gelince izlenimlerimi söylerim :)
Bende gaza gelerek 3-4 gun once sıparıs verdım f68 den gelınce yorumlarımı paylasırım
:)
dün mail attım arkadasım ne iş hala göndermediniz diye. gelen cevap gönderemiyoruz kusura bakmayın :D
ya başka ürün seçin ya da iade edelim demişler. Bence sipariş veren herkes takip etsin kendi ürün durumunu. ben adamlara mail atmasam daha ne kadar bekleyecektim kim bilir