Sene 2013. 19 Mayıs'ta ben evlendim, haziranda amca kızının düğünü var Memlekette, Bursa'da. Neyse düğünü yaptık istanbul'a dönüyoruz. Her zamanki gibi karayı dolaşıyorum. Arabada annem, kız kardeşim ve çiçeği burnumda eşim var ve hepsi uyuyorlar. Bilenler bilir otoyolda İzmit batı kavşağını geçtikten sonra büyük bir rampa var, rampanın tam bitişinde bir köprü var. Rampayı çıkarken ne olduysa arabadaki herkes uyandı. Günaydın, ne oldu hepiniz aynı anda uyandınız, hayır olsun dedim. Tam da o esnada köprünün ayağına 30 metre kala bir kamyon parketmiş, 30 metre sonra köprünün altında kamyoncu olduğunu tahmin ettiğim 45 yaşlarında bir adam, 25-30 yaşlarında bir erkeğin (erkek denir mi bilmem ama yaratılış cinsiyeti erkekti) arkasına geçmiş tünel çalışması yapıyor. Utancımdan yerin dibine girdim. Zaten arabada bir sessizlik oldu ve eve gidene kadar kimsenin ağzını bıçak açmadı. Burdan o şerefsiz kamyoncu amcaya sesleniyorum, Ulan madem o b*ku yiyecen bari kamyonun arkasına saklan be ş*fsiz! Senin yüzünden karayı E-5'ten dolaşır olduk :D