Devam edim bari Yine bir gün babamla serdivandan dönüyoruz gayet sakin ve tasaruflu gelmişim 120 nin ne altına düşüyorum nede çok üstüne çıkıyorum. gayet sakin bir biçimde akıyoruz trafikte izmite giriş yaptım izmiti bilenler bilir özdilek ışıklardan geçiyorum tam kırmızı yanıcak frenlemedim geçtim arkama bir baktım yeni model bmw bir serisi tamponumda önüm dolu yol olsa bende gidicem öndekinden yol istedim vermedi gayet basmadan soft bir şekilde sağdan soluna geçiyorum arada arkama bakıyorum bmw benle ip bağlamışız gibi giriyor ben hafif gaz verdim biraz açılır gibi oldu geldi içinde orta yaşlarda bir abla birde amca var öyle söylim araba yeni sanırım sırıtıyor arayı açamıyor falan diye ben yol arıyorum. trafik var babamda onları izliyor aynada sonra bir boşluk buldum ben gazladım ara açıldı tekrar yavaşladık yine geldi sırıtma gitmiş gerilmiş hafiften amca :D bu arada sol sıkıştı sağımdan geçti bende peşine girdim frenden ayağımı çekerek durduk yeşil yandı ben boşluk buldum oturdum gaza bir aradan falanda geçtim yahyakaptana bağlanmak için sağdan girdim devam edersem yol transit oldu artık giremicem yahyakaptana bu bayağı arkamda kaldı ama yahyakaptan sapağına geldik babam bakınıyor ediyor tam dönüş için iyice yavaşladım transit yolda terör estiriyor gitmeye çalışıyor. babam sırıta sırıta korna çalda ilerde aramasın bizi adamcağız dedi :hahaha:
Bir gün işe gittim dönüyoruz arkadaki arabada annemle babam var işyerinin araba fieasta bende mini öndeyim babamda arkada çarşıdan çıkıyoruz. trafik var babam pek aralara falan girmez sabit bekler ben biraz motorlu kurye gibi bir yol arar çıkarım neyse ben sağ sol falan 3 arabalık hatrı sayılır bir öncelik sağladım battı çıktının üstünden e5 dönüyorum babamda dönüşe geçiçek önünde arabalar var soldan gidiyorum normal hızda sağdan arkama 2 tane far geldi eski bir araba tipo sandım ilkten dedim ben bunu yok ederim arabaya güven sonsuz gaza bir abandım lan vites değişiyor araba ara hiç açılmıyor tamponumda 140 geçmeye başladık halen tamponumda sağ bir baktım benim sapak giremicem orayıda kaçırdık dedim arkada babamın olduğunuda unuttum neyse bir sonraki sağaktan girdim yolu uzattım eve vardım babam bir önceki sapakta beni arıyormuş eve geldim telefon çalıyor. nerdesin lan evdeyim baba nasıl gittin lan eve fırça falan dedim gazladığımı anladı canımı okucak meğer trafik varmış trafiğe takılmadan varmama şaşırmış trafikte nasıl gittin diye ufak sevgi sözcüğü söyledi :D Baba o saate orda trafik olcağını biliyordum o yüzden öbür sapaktan gittim dedim eve geldi ne trafikmiş lan aynı anda çıktık 30 dk önce geldin diyor ya ya çok trafik dedim uahahaah o gün ders oldu artık arabaları daha iyi kestiriyorum dişimin yetmiceğine bulaşmıyorum.