ahah Hakan mavi ekran verecek sonunda.
son 15 yilda trafik cok cok cok kotulesti, yol yapilmadigindan degil carpik kentlesmeden.
Daha da kotu olacak
Printable View
ahah Hakan mavi ekran verecek sonunda.
son 15 yilda trafik cok cok cok kotulesti, yol yapilmadigindan degil carpik kentlesmeden.
Daha da kotu olacak
Ben hiçbir zaman anlamadım ve anlamayacağım bu insanların yüksek binalarda ve otoban kenarlarında oturma merakını.
İnsanlar kendilerine bu kötülüğü yapıyorlar birde üstüne bir ton para veriyorlar.
Abi yeşil içinde oturmak gibisi var mı?
sabah kalkıp camdan baktığımda direk yeşillik ağaçlar vs sincaplar koşuşturuyor sağa sola ve
Şehir merkezi 10 dk mesafede.
Ya birde beyler ben şahsen motorsikletleri uzaktan seviyorum. Ayrıca düzenli vergi ödeyen biri olarak neden tepemizdekiler değilde ben çözüm üretmek durumundayım.
Otoban kenarında oturmanın büyük faydası var bir kere vücudun ihtiyacı olan karbondioksit, karbonmonoksit, Nox...vs karşılanmış oluyor. Özellikle rampalara denk gelen yerlerde oturanlar pencereden bakmadan geçen otomobilin, kamyonun..vs'nin modelini bilebiliyorlar.
Böyle daha nice nice faydaları var. Otoban kenarında oturmak ayrıcalıktır.
Çok ılımlı gördüm seni :) Abi motosiklet bu şehirin ilacı, trafik yüzünden hayat kalitemiz yerlerde.. Son olan olaylardan sonra eskiden 9 dakikada gittigim havalimanına artık 2 saat önceden çıkıyorum. Yalnız oldugun her an motosiklet kullanacaksın.. Çünkü artık sinir kalmadı bende.. En kısa zamanda alacam
motorsiklet inan hayatı istanbulda çok kolaylaştırıyor.. sev sevme ona bir şey diyemem ama çok rahat ediyorsun.. çocuk için bir şey diyemem ama kişisel ve hanımla bir yere gidiceksen motorsiklet ilaç..
artık kadını erkeği çok insan motora geçiyor eskiden kadın motorcu görseniz uzaylı görmüş gibi bakardık şimdi kaynıyor etraf erkek kadar kadın görüyorum.. ufak tefeğe binende var mt-07 sürende var.. ben çok fazla beşiktaşda falan mt-07 süren kadın görüyorum.. ne olursa olsun 700cc lik motorda sürmek yürek ister her gördüğümde helal olsun çekiyorum..
Hamdolsun cumartesi sabahı saat 8 basın express ikitelli yolu kilitti, zaten normalde kitlenen bir yola sen 3. köprü bağlantısını da eklersen sonuç ortada...
en güzeli buralardan gitmek sanırım çünkü anadoludaki insanların istanbul merakı ve hükümetin konutta ranta dayalı politikası degişmedigi sürece kimse ticaret ve fabrika açmakla ugraşmaz 10 tane ev alır verir kiraya garanti para altında araba istanbulda fink atar gün içerisinde sehir merkezlerindeki cafelere bakın hep dolu kim bu insanlar işleri yokmu sabah akşam trafik anlarım ama gün içinde niye trafik var
Istanbulda ormanda otursan ne olurki rahat birakirlarmi yesil birakirlarmi ki
Yakin zamanda canli ornekleri var alin iste zekeriyakoy rahat sakin huzurlu diye insanlar yasiyordu huzur birakmadilar
Gokturk rahat huzurlu sakin yer idi 3. Havaalani 3.kopru projesi derken esprisi kacti gitti
Daha nice yerler
Demem o ki belgrad ormaninin gobeginde yasayin bulurlar sizi etrafiniza dikerler koca koca rezidanslari..
O sebeple bunlarin yol yapma amaclarinda bile art niyet var rant var yesili yok etme huzuru kacirma var
Bu kafayla bogaza beton dokselerde Istanbul degil rahatlamak yasamak icin cok cok daha kotu sehir olur baskada bisey olmaz..
Şu konuya her girdiğimde 7.40 da evden çıkıp arabayla 7.55 te işte olmanın verdiği huzura bir daha şükrediyorum.
Şuan ist da olsam belki daha fazla kazanacaktım ama kira farkı + yol + diğer gider derken o fark cebimden çıkacaktı zaten.
İşini daha küçük şehirlere taşıyabilecek olanlar varsa hiç düşünmesin. Her gün o stres çekenlere de alah kolaylık versin.
6 da çıkan adam 8 de evde olsa hanımına çocuğuna nasıl vakit ayıracak :(
Motor önerisi güzel ama bu kadar trafik teröristinin olduğu ülkede motor ile güvenli bir şekilde seyredebilmek için en az bir 10 sene daha lazım bence.
Ben arabayla giderken korkuyorum sağdan soldan atlayanlar/ sıkıştıranlar yüzünden. Köprü çare diyenlere de hala gülüyorum.
Çare göçü azaltmak , belli merkezleri diğer şehirlere taşımak ta. Allah korusun tabi de şu bahsi geçen deprem ist da olur da sakaryada ki gibi bir yıkıcılığa neden olursa ülke olarak 50 yılda belki toparlanırız.
Cok mantiksiz.
Bunun kaynagi o tipte insanlar degildir asla da olamaz
Hangi insan kemer country de oturmak istemez yahu
Olayin kaynagi izin vermemekte buna musade etmemektedir sen istemezin ben istemem ama onlar ister mutlaka birileri ister bu isteklerin sonu olmaz
Her isteyene bin bir turlu imtiyaz taninir ise dolayli yoldan veya direkt olarak ranta kapi acarsaniz hatta ve hatta ranta ortak olursaniz
Suclu talep eden degil talep etmesine olanak saglayandadir hemde kayitsiz sartsiz
istanbul değilde rant şehir olarak isminin değişmesi lazım,tamam yeni yol yapıyorsun şehri rahatlatmak için ama rahatlatıcam derken daha çok yaşam alanı oluşturup daha çok nüfus çekiyorsun ,sabahları 7-30 8 civarı gökyüzüne bakın ince siyah bir bulut yada karartı göreceksiniz ,işte bu şehrin hava alamamasından dolayı oluşan kirli hava katmanı yani buda demektir kanser ,istanbul ölüyor farkında değiller..