User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ptt Kargo Sorunu

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ptt Kargo Sorunu

Perşembe günü yola çıkan bir model arabam sözde adres eksık dıye fişek hızıyla geri dönüyor beni ne aradılar ne sordular onu geçtim şubede 1 gün bekleme bile yapmadı hiçbirşeyden haberım yok. Getirecekleri yok diye bugun kalktım giyindim tam almaya gıdıcem sabahın 8 ınde bı son kez bakayım nereye gıttı dememe kalmadan anaa ankarada kargo. Aradım fırçaladım müşteri hizmetlerini merkeze şikayetinizi bildirdim araştırıp geri dönüş yapacaklar dedi. Şimdi bu kargonun tutarı 14 küsür tl hadı 15 desek bana gelişi ankaraya döndü 30 bana tekrar gerı geldi 45 tl kargo mu ödicem ?? Aramaya, kargoyu bekletmeye tenezzül etmedikleri onlarıda geçtim yanlış bi adres olmamasına rağmen vermiş olduğum sokakta apartmanımı aramaya üşenip yalan bir ibare kullanarak kargomu getırmedıkleri için 45 tl kargo ücreti ödemem sanırım demi ? Bununla ilgili başına bişey gelen varmı daha farklı ne gibi yaptırımlar uygulayabiliriz ? Acaip sinir oldum ve bu işin peşini bırakmaya niyetim yok.

DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kanka. Ücretle ilgili bir bilgim yok ama 2 günde gelen kargoyu yarım günde geri gitmesi iyiymiş �� Olmadı bi beddua et akıllansınlar ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kanka. Ücretle ilgili bir bilgim yok ama 2 günde gelen kargoyu yarım günde geri gitmesi iyiymiş �� Olmadı bi beddua et akıllansınlar ��
    bende bunu anlamıyorum fişek gibi gidiyor sanki mal kaçırıyoz anasını satim yokmu bilgi verecek birileri ?
    DR. OWL

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinasi neredesin...
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynısı benim başıma da geldi. Hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediler. Adres yanlış diye kestirip attılar olan benim kargoya oldu.

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında İzmir'den İstanbul'a telefon gönderdiler kargoda kayboldu bir orada bir burada derken bulamadım gitti.Kullanmamaya özen gösteriyorum birde diğerleri de çoğu zaman evde olduğum halde ulaşılamadı diyor.En iyisi şubeden teslim almak stressiz oluyor.
    dasestar

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belki ücret talepleri olabilir, ama sen dik durursan merkeze şikayet vs. büyük ihtimalle almazlar.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen benden baskasindan model mi alion. Al bole basina bela olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki ücret talepleri olabilir, ama sen dik durursan merkeze şikayet vs. büyük ihtimalle almazlar.
    edicem başka yerlerede edicem bu kadar basit bitmez yani bu iş
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Geçmiş olsun, aynı sorun PTT ve Sürat Kargo'da defalarca başıma geldi. MNG Kargo ise ne hikmetse adresimi bulamadı - ki evim şubeye 200 mt. uzaklıkta - ve hem bana hem göndericiye haber vermeden kargoyu 11 gün boyunca şubede bekletti. Yerli firmalardan başım fazlasıyla ağrıdığı için artık parasına bakmadan UPS ile gönderim yapıyorum, hiç değilse hizmet kalitesini biliyorum ve kafam rahat oluyor. Sorununuza gelirsek; kesinlikle ücret talebi olacaktır. Müşteri hizmetlerine sert bir üslupla şikayetinizi belirtirseniz gereği yapılacaktır.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hep diyorum arada 3agiza 3burnuna su carp diye ama dinlemiyorsun
    1881 - 193

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep diyorum arada 3agiza 3burnuna su carp diye ama dinlemiyorsun
    Komple tusunami vursa yine fayda etmez adamın tabiatı böyle
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ptt bunu neden yapiyor bende bilmiyorum, ayni ilce ismine sahip farkli bir subeye giden yurt disi kargosu, 20 gunde Turkiyeye gelip 1 gunde geri gitti
    Arayip tebrik edebildim sadece, mudur ile konussamda hicbir sonuc yok.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şanslısın ki TR içinde bir kargoda başına gelmiş. Benim 2 ay beklediğim yurtdışı paketi böyle geri döndü. Daha önceki adreslerimle aynı, hatta paketi alayım diye işe bile gitmediğim gün PTT Evde Bulunamadı diyerek paketi jet hızıyla geri göndermeyi başardı.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu PTT'nin topyekûn Allah belasını versin. Japonya'dan İstanbula 2 günde giren ürün, İstanbul'dan Denizli'ye 1 haftadan önce gelmiyor. Birde kuryelerin zile basma huyu yok, kapımın önüne atıp gidiyorlar.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim tek kelime söylüyorum PTT KARGONUN ALLAH BELASINI VERSİN ayın 14'ünden beri bakın bugün tam 23'ü halen gelmedi,binbir türlü şikayet kelime oyunu 5-10 kişi ile konuştum kaç kişiyle kavga ettim ama halen gelmedi,benim durumum şöyle sokaktaki ve civardaki tek bakkalımız olan yerin adresini verdim ben evde olmazsam oraya gelir diye,ama anladımki dağıtımı taşeron yapıyomuş hepsini sallıyolar lanet adamlar,mahalle adı var,cadde adı var,sokak adı var,il-ilçe yazılı bina ismi var binanın altındada bakkal dükkanı var,neymiş ben bina no yazmamışım ondan adres yetersiz diye geri götürmüş dağıtıcı şerefsiz,ptt'den dökümanını bunu yapan şerefsizin adını soyadını sicilini aldım direk şikayet ettim telefon ile yazı yazdım şimdi inadına kargomu getirmiyo burada kargoyu getirmek için inan 2 haftadır mücadele veriyorum,evet bügun zaten gelmez 23.10.2013 istanbuldayım 14,10.2016'da ankaradan çıkan kargoyu halen bekliyorum ve buradan yine yazıyorum ptt kargonun allah belasını versin en yakın zamanda batmanız dileğiyle inşallah
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de başka bir kargoda başıma geldi.Geri gönderilmek üzere şubede bekliyordu.Aradım dedim ki aradınız mı cep numarasından.Evet beyefendi dedi.Kim aramış ne zaman aramış dedim.Sizi şu an şikayet ediyorum 10 dakika sonra merkezle kendiniz konuşursunuz dedim.15 dakika sonra kargoyu kapıma getirdiler.Yani biraz atar güzel oluyor.Yoksa hemen dürtme çalışmaları başlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim tek kelime söylüyorum PTT KARGONUN ALLAH BELASINI VERSİN ayın 14'ünden beri bakın bugün tam 23'ü halen gelmedi,binbir türlü şikayet kelime oyunu 5-10 kişi ile konuştum kaç kişiyle kavga ettim ama halen gelmedi,benim durumum şöyle sokaktaki ve civardaki tek bakkalımız olan yerin adresini verdim ben evde olmazsam oraya gelir diye,ama anladımki dağıtımı taşeron yapıyomuş hepsini sallıyolar lanet adamlar,mahalle adı var,cadde adı var,sokak adı var,il-ilçe yazılı bina ismi var binanın altındada bakkal dükkanı var,neymiş ben bina no yazmamışım ondan adres yetersiz diye geri götürmüş dağıtıcı şerefsiz,ptt'den dökümanını bunu yapan şerefsizin adını soyadını sicilini aldım direk şikayet ettim telefon ile yazı yazdım şimdi inadına kargomu getirmiyo burada kargoyu getirmek için inan 2 haftadır mücadele veriyorum,evet bügun zaten gelmez 23.10.2013 istanbuldayım 14,10.2016'da ankaradan çıkan kargoyu halen bekliyorum ve buradan yine yazıyorum ptt kargonun allah belasını versin en yakın zamanda batmanız dileğiyle inşallah
    Valla benımde bına no yazmıyor kesın onu bahane edecekler böyle birşey derlerse benım gözüm döner artık mahkemelik oluruz o derece merkez bana gerı donecekmiş araştırıp dönsede bide merkeze kaysam diye bekliyorum yahu adres eksık olab-ilir ustunde no yazıor ara sor aprtman no kaç de o telefonu ne diye yazıyoruz anlamıyorum ki. 1 gün bile beklemedi ya aynı gün jet hızıyla geri döndü
    DR. OWL

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey değişeceğini zannetmiyorum ama ben telefon ve mail ile şikayetimi yaptım,sizde yapın birşey çıkmayacak ama olsun vatandaşlık görevimizi yerine getirelim,her hangi bir ptt şubesine gidip dökümanı alın orada teslim etmeyen kişinin yani adres eksik diye geri götüren veya kargoyu kaybeden kişinin adı soyadı ve sicili dökümanda yazıyo arayın şikayet edin
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler