çok güzel bi sayı olmuş elinize sağlık
Printable View
çok güzel bi sayı olmuş elinize sağlık
Atıl abi ellerinize sağlık. Mehmet abinin 131 ile Yüksel abinin 124 harika gözüküyor.
o 124'le yarışmayı çok isterdim de Yüksel abi'nin "Ayı! Ayı! Ayı!" diye bağırmasından korkuyorum :)
131'in bir videosu var, eklerim birazdan. :)
Emeği geçen herkesi kutlamak gerek başlıkta olduğu gibi çok bomba bir sayı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum...Teşekkürler Atıl abi :)
Cidden baştan sona okudum araçları,çok kaliteli araçlara yer verilmiş.Akademy fotoğraflarıda güzel :D
TR TUNİNG Forever ;)
1 Tane SC TypeR ve Eşsiz Bi preulede varr arkadaşlar bu sayıdaa kimse kaçırmasın
bütün kapaklarda subarular :D
çok güzel bir sayı olmuş tüm sayfaları okudum.
Hatta dergiyi ilk gören ve okuyanlardan birisi oldun Mustafa :) Beğenmene sevindim, kardeşine de teşekkürlerimi ilet lütfen...
Koyu bir Honda fanatiği olarak ikisine odaklanmış olman gayet normal Emre :D Ama şaka bi tarafa ikisi de gerçekten çok güzel otomobiller...
Çok teşekkürler Görkem, beğenilerinizi kazanmak bizim için önemli...
öncelikle çok başarılı olmuş benim ufak bi sorum olcaktı upgrated yerine Upgraded olması gerekmiyormu ?
Cok guzel gorunuyor, ilk firsatta alacagim.. ;) Elinize saglik..
baya iyi :D hatta baya baya :D
dergı cok ıyı ya aldım okudum hala okuyorum zaten bı yandanda yazım dedım ellerınıze saglık atıl abi tekrardan
güncel çeeeek
Gercekten cok guzel hazirlanmis, dolu icerikli bir sayi yapmissiniz elinize saglik..
aksunun evo yu çok önceden incelemiştim.serdarın emeğine sağlık.
güzel sayı atıl abi
kırmızı carbon evo, ali ersinin garajında serdarın yaptığı araç mı?
Beyaz Sti,kırmızı 3.30 ve evo9... gercekten favoriler,guzel bir kapanış olmuş bu yıl için..Kenara konulması gereken bir sayı..
dergiyi bugün aldım.131 mirafiori ve carbon evo :icon_tup: emeğinize sağlık.
Teşekkürler Tarık. Sizlerin ilgisi ve desteği ile daha da iyi işler yapabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Ocak sayımızdan itibaren çıtayı yükseltmeye devam...
O otomobili Çeşme gezisi sayesinde en yakından tanıyanlardan birisi sensin Tolga :) Umarım yeterince detaylı taşımışızdır sayfalarımıza. Çünkü öyle bir projeye 8 sayfa bile az...
Teşekkürler Baran. Olumlu ve olumsuz ancak "objektif" eleştirilerinle bize yön verenlerden birisi olduğunu bilmeni isterim...
131 Abarth belki bazıları için çok şey ifade etmese de, bir dönemin çok önemli otomobillerden birisi ve Türkiye'de bir eşi daha yok...
ellerine sağlık atıl abi
bugün aldım gerçekten çok kaliteli bir yıl sonu olmuş elinize sağlık carbon evo son nokta olmuş maşallah
Hakkaten iyi iş çıkarmışsınız bu ay Atıl abi :)
ellerinize sağlık atıl abi yine yapmışsınız ben hemen çıktığı gün bizim bayiiden aldım evo yatağımın başucunda 131 abarth la 124 de hemen yanımdaki duvarda ;)
gerçekten trtuning modifiyeli modifiye dergisi :D
Almayan Kaldımı ?
Güncel... bu sayı kaçmazz