Buğra'nın ismini çok kısa bir süre sonra, farklı platformlarda çok daha fazla duyacağımıza eminim ben :icon_tup:
Printable View
baya iyi :D hatta baya baya :D
dergı cok ıyı ya aldım okudum hala okuyorum zaten bı yandanda yazım dedım ellerınıze saglık atıl abi tekrardan
güncel çeeeek
Gercekten cok guzel hazirlanmis, dolu icerikli bir sayi yapmissiniz elinize saglik..
aksunun evo yu çok önceden incelemiştim.serdarın emeğine sağlık.
güzel sayı atıl abi
kırmızı carbon evo, ali ersinin garajında serdarın yaptığı araç mı?
Beyaz Sti,kırmızı 3.30 ve evo9... gercekten favoriler,guzel bir kapanış olmuş bu yıl için..Kenara konulması gereken bir sayı..
dergiyi bugün aldım.131 mirafiori ve carbon evo :icon_tup: emeğinize sağlık.
Teşekkürler Tarık. Sizlerin ilgisi ve desteği ile daha da iyi işler yapabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Ocak sayımızdan itibaren çıtayı yükseltmeye devam...
O otomobili Çeşme gezisi sayesinde en yakından tanıyanlardan birisi sensin Tolga :) Umarım yeterince detaylı taşımışızdır sayfalarımıza. Çünkü öyle bir projeye 8 sayfa bile az...
Teşekkürler Baran. Olumlu ve olumsuz ancak "objektif" eleştirilerinle bize yön verenlerden birisi olduğunu bilmeni isterim...
131 Abarth belki bazıları için çok şey ifade etmese de, bir dönemin çok önemli otomobillerden birisi ve Türkiye'de bir eşi daha yok...
ellerine sağlık atıl abi
bugün aldım gerçekten çok kaliteli bir yıl sonu olmuş elinize sağlık carbon evo son nokta olmuş maşallah
Hakkaten iyi iş çıkarmışsınız bu ay Atıl abi :)
ellerinize sağlık atıl abi yine yapmışsınız ben hemen çıktığı gün bizim bayiiden aldım evo yatağımın başucunda 131 abarth la 124 de hemen yanımdaki duvarda ;)
gerçekten trtuning modifiyeli modifiye dergisi :D
Almayan Kaldımı ?
Güncel... bu sayı kaçmazz