Doğu Nickli Üyeden Alıntı
ayvalığıda düşündük, geldik biraz kaldık hatta. yazın gayet keyifli idi, kışın nası olur bilemedim ama. birde sanki yerli halk dışarıdan yerleşmeye gelenleri pek sevmiyormuş gibi geldi bana, gerçekten öyle mi?
heryere yakın olduğu için ve havasından dolayı ege bölgesi düşünüyoruz ama kaşıda çok öneren oldu. bayram tatilinde kaşta olucam. aklıma takınları gelince yine sorarım size.
mersin dediğim gibi, hem havasından, hem de insanından hiç düşünmüyorum. :D
urlayı' da öneren çok oldu. orayıda 10. ay içinde inceliycem. yaşam maliyetleri biraz yüksek sanırım diğer yerlere göre.
@datçayı hiç düşünmemiştim. kuş adasına gidince orayada uğrıycam, yakın sanırım.
kuşadasında yılın 2 ayı sobaya ihtiyaç olduğu söyleniyor, onuda klima ile ısınarak halletsek olmaz mı? doğalgaz illa gerekli mi?
bodrum bizler için iyi olabilir ama emekli için hareketli kalır sanırım.
fikir beyan eden herkese çok teşekkür ederim. gerçekten kıymetli bilgiler benim için. memleketimizde yaşanılacak çok yerimiz var bazı yerler ekonomik açıdan zorlar gibi. gelir sabit olduğu için bunlarıda düşünmek durumundayım.
ayvalık ve kuşadası hem yaşam, hemde ekonomik açıdan mantıklı geliyor. buraları gezdim ama yaptığınız yönlendirmeler dahilinde kışın bir daha gidicem. tatil kafasıyla değil de yerleşmek için gezicem. hem kışın gitmem de yaşamı görmek için faydalı olacaktır.
tekrardan çok teşekkür ederim herkese.