Bence zengin olmaktansa insanı zengin gösteren bir intercooler takmak çok daha iyi. Sıkıldıkça söker takarsın.
Printable View
Bence zengin olmaktansa insanı zengin gösteren bir intercooler takmak çok daha iyi. Sıkıldıkça söker takarsın.
Sen koskoca m6si olan adamsin para pul mühendisleri düşünmek neyine esnaf adamsın.
zenginliği bırakın sağlığınızın kıymetini bilin ;) ayrıca para pul zenginlik hikayelerinin yeri burası değil, kimse nasıl zengin olduğunu falan alenen anlatmaz ayrıca öyle bir formul de yok herkesi zengin edecek...
Çok kafanı yorma bu işlere. Evvela nasıl iyi bir okulu bitirip meslek sahibi olursun bunları düşün. Bmw falan sonraki hesaplar.
Ben dedenin yerinde olsam bu kafadaki toruna zırnık koklatmam. Ama üç beş biriktirip yanıma gelen, nasıl değerlendireyim diyen toruna her türlü yardımı yaparım. Deden şu anda iyilik yapıyor sizlere.
Sadık Özyer TED Talks headliner olucak hepimizi gömücek öz Riçhırt Bırensın Sadık
Lan Sadık konu seninmiş :D
Zenginlik ayrı konu. Lüks yaşamak ayrı :D
30-40k aylık kazansan yine zengin olamazsın... Hayat kaliten arttıkça giderlerinde artıyor.
5k kazanan 10k kazansam ev arabaya girerim diye düşünür. 50 kazanan da 100 ü düşünür :D Bu işin sonu yok gibi birşey :D
tapu savaşları başlasınnn
sadık paralar suyunu çekti galiba bayadır konu açmıyordun :)
Acil m6 için benzin arıyorum. kaç para ulan bir mühendislik.
bayan sat kardeş
10 Milyon parayı helal yoldan kazanmak imkansız değil ama çok çok zor., Başlangıç sermayeniz 1 milyon tl olsa bir ihtimal ömrünüzün sonuna doğru anca kazanırsınız., Sıfırdan köşe olanları incelemek lazım , Geçen Ekonomi bakanımız Sayın Zeybekçinin şöyle bir beyanı vardı " Bana yırtık donlu Nihat derlerdi" diye.. Demekki izlememiz gereken kişi bu olmalı, kısaca bir ucundan siyasete girin., Diğer seçenek 2. Sınıf 3. Sınıf Tv'lerde hergün bir hacı hoca Dini eşya satıyor, Kimisi bal satıyor vs. bu işlerde çok büyük para var ama ahiretinizi yakmayı göze almanız gerekiyor.
versene lan tapularımı!
İnsanların dikkatini önemli siyasi vs. olaylardan alıp boş işlere yönlendiren şeyler devletinde hoşuna gittiğinden bu ara zengin olmanın anahtarı olabilir bknz. survivor, moda programları, instagram snapchat vs., kerimcan durmaz tarzı boş arkadaşlar... gençleri akıllandırmak yerine aptallaştıran herhangi bir icatta bulunursan bence olur bu iş
Bana göre zengin olunmaz. Zengin doğulur.
Kast edilen büyük mirasa konmak ya da geliri kademe kademe artırmaksa bu sonradan görmektir. :)
Az daha sarmak gerekirse, zengin adam, zengin olduğunun farkında olmayan adamdır.