aynı olay s4 te başıma geldi
Printable View
Samsung müşteri hizmetleri geri dönüş yaptı para iadesi veya sıfır kutulu telefon değişim yapılcaktır dedi ve yanında aldığım aksesuar olarak VR gözlük,deri klavyeli kap,taşınabilir sarj istemediler akılları başlarına gelmiş 1 günde 3 kere aradılar özür diliyorlar ne istersem yapıyorlar valla:)
Aralikta note edge aldim. Telefonu aldiktan 1 ay sonra arkadasim farketti tum koselerde isik sizmasi var. 34.gunde samsumg servisine goturdum 1 ayi gecmis tamir edip vericez yeniden yapistirilip verilir dedi hanimefendi. Tuketici yasasini okudum 6 aya kadar gizli ayipli urunu degistirmek ya da bedel iadesi yapmak zorundasiniz degisimi yapin dedim. Tabi ki de yasal haklarinizi kullanin buyrun o zaman dedi. Ben de oyle yaptim telefonu verdim tuketici mahkemesine bilirkisi bilmem ne haaaalaaaaaaaa devam ediyor .mk sureci. Bu esnada kameram bozuldu kullanamiyorum, telefonum kendi kendine surekli reset atiyor, bazen bir iki gun sebeke gidip geliyor.
Bir daha samsung mu aman ha asla ! Android mi ? Uzak dursun benden. Kac tane telefonda kullandim sismeyeni kasmayani yok. Elim kolum bagli kaldim bu lanet telefonla satsam satamam, atsam atamam az buz para degil. Bu son olaylarla iyice sogudum samsung telefonlardan. Oysa ki evde buzdolabi camasir makinesi mikrodan cok memnunum. Ama bu tuketiciyi bilerek sikistirmalari, burokrasinin de bu ulkede cok yildirici olsugunu bildiklerinden boyle yapmalari beni asiri soguttu markadan.
oysa tasarım çok güzel görünüyor
Samsungmu brn bukadar cacık firma gormedim. Telefon cıkarıyorlar 2 kere güncelleme geliyor sonra yok. Yeni seriye itiyorlar. Arkadasımın iphone 4s ine 9.3.5 gumcellemesi geldi gecende helal olsum dedim aplle a.
iphone sar değerleri yüksek olmasa tercih sebebi olabilir aslında
Piyasaya sunulduğu günden beri bazı kullanıcılar tarafından kolay patlamadığına yönelik ağır eleştiriler alan Note 7 için Samsung'dan açıklama geldi. Patlamayan telefonların teknik servislerde fünye ile kontrollü olarak ve ücretsiz bir şekilde patlatılacağını açıklayan şirket, telefonların patlamama sorununun bir sonraki yazılım güncellemesinde giderileceğinin de garantisini verdi.
Üretim hatası patlamayan Note 7'ler yüzünden bir süredir başı ağrıyan Güney Koreli şirket, müşterilerinin güvenini tekrar kazanmak için yoğun çaba sarf ediyor. Sosyal medyada eleştiriler alan ve "ucuz Çin malı havai fişek" benzetmelerine konu olan Note 7 serisi telefonlarla ilgili olarak Samsung'dan yapılan açıklamada, sorunun işletim sistemindeki ateşleyici yazılımdan kaynaklanan bir bug olduğu ve mühendisler tarafından giderilmeye çalışıldığı belirtilirken, mağduriyet yaşayan müşteriler için de sevindirici bir haber geldi.
Garanti kapmasında olsun olmasın bütün Note 7'lerin yetkili teknik servislerde ücretsiz bir şekilde fünye ile patlatılacağını açıklayan şirket, patlamış ama yeteri kadar ses getirmemiş telefonlar içinse teknik servisin onay vermesi halinde iade ve yeniden patlatma gibi kolaylıkların sağlanacağını duyurdu.
Zaytung :)
Samsungun telefonlarında batarya hep sorunlu galiba. 3-4 ay önce evin yanındaki baharatçının çırağı telefonla konuşurken bataryası patladı. Telefonu 1 aylık falandı. Tahminen s6 kullanıyordu. Yüzü ve eli çok ciddi yaralandı. Büyük ihtimal uzun soluklu bir dizi estetik ameliyatı bekliyor. İşi falan bıraktığı için dava açtımı nasıl ilerliyor duymadım.
Çok sıkıntı bir durum. Araba falan yanar mal bir şekilde yerine kpyulur ama sağlığa gelen zararın telafisi olmuyor.
Çok merak ediyorum Allah kimseye göstermesin ama telefonla konuşurken patlasa kalıcı zarar verse dava için izlenecek prosedür nedir ? Bir de şöyle bir açık oluşabilir, note 7 sahipleri telefonunu patlayana kadar kullanır patladığı ve zarar verdiği taktirde dava açılır telefon fiyatının misli katını Samsung'a yansıtabilir. Umarım çözümleri vardır. Burası Türkiye kolay yoldan para kazanmak isteyen çok insan var bu memlekette.
patlama harici bir sorun olsa anlarım ama patlama da bir üreticinin başına gelecek en kötü şeylerden biri yani. ilk çıktığı günden beri galaxy serisi kullanırım, hiç sorun yaşamadım ancak bu s4,s5,s6 daki patlamaları da görünce burada, artık samsung kullanmamayı düşünüyorum. çocukların eline veriyoruz, Allah esirgesin düşünemiyorum bile öyle bir durumu...
kullanmayın beyler gerçekten alabilsem yeni alcam ama öğrenciyim alamıyorum gidin iphone alın yüzünde patlayan telefonmu olur hayatını karartır insanın
iphone'nun built in email client'ı verimli olmadığı için zorunlu samsung kullanıyorum ama artık idare edicez, başka yolu yok gibi duruyor yada xperia serisine geçerim, bir ara z3,z4,z5 kullanmıştım ve fena değillerdi.
Qatar Airways
Melbourne Airport / Australia
2 gün önce ben çektim..
Bu fotoğraf, bu cihazın alınmaması için oldukça yeterli bir sebep sanırım..
http://i671.photobucket.com/albums/v...psa1s6gnaa.jpg
Bende note7 kullaniyorum. Cihaz cok iyi. Hatta mukemmel. Iphone7 falan yaninda hikaye. Zaten ios basli basina bir iskence. Bir keresinde iphone 6 plus kullandim ama 1 ay zor dayandim. Ama bu patlama olayi cok sorun oldu. Cihazi sarj ederken uzakta sarj ediyorum. Gece sarj etmiyorum. Sarj sirasinda patlama durumu oldugu icin normal kullanimda sorun yok. Benim cihazda hic isinma yok. Sarj esnasinda bile isinma yok. Gelecek hafta icinde yeni cihazlarla degisim yapilmazsa iade edip haftaya Almanyadan iphone7 plus alma durumum olabilir. Hic iphone kullanmak icimden gelmiyor ama insani mecbur birakiyorlar buna.
Annem sürekli note serisi kullanıyor. Tablet, bilgisayar başka ne varsa kenara bıraktı... Samsung'un en iyi serisi açık ara ama bu note7 de ki durumdan dolayı iphone geçmeyi düşünüyor. 6+ tabi 7 için erken bence... En büyük sıkıntı bu yazılıma nasıl alışacak acaba hiç kullanmadı ios... :D İnsan neyle başlıyorsa o kolayına geliyor bence. Yoksa iosunda çok avantajı var... Android biraz kurcala, yükle çıkar vs. 1 sene sonra performans azalışı rahat gözleniyor ama ios böyle değil gerçektende... :) ayrıca Apple satış sonrası hizmeti çok iyi bence, buda bir avantaj...
samsung klima buzdolabı yapsın telefonu iphone yapar :) :)