normalde reklam vs takılmamak için salı günü izliyordum ama bu bölüm kendini pazartesiden izlettirecek gibi :)
Printable View
normalde reklam vs takılmamak için salı günü izliyordum ama bu bölüm kendini pazartesiden izlettirecek gibi :)
Sarp'ın sahnesi yeni bir ters köşe olabilir zira içeridekileri bu kadar erken deşifre edeceklerini sanmam.
Diziye geçen hafta Perşembe günü başladım, ilk gün 2 bölüm birden patlattım :) Dünde 2 bölüm daha izledim. Bugün yeni bölümü iple çekiyorum. Fena sardı :)
bu bölüm yine fena olacak. Sarp' ın orada gördüğü kesinlikle başka bir şey. Fragmanlarda ters köşe yapıyorlar :)
Dizi rutinleşmeyeceğim diye uğraşıyor ama bu sefer de kaosu,oyun içinde oyunu rutinleştirmişler.Olan bitene kimse inanmıyor.ÖSYM sorusu gibi,vardır bir pislik modunda herkes.:)
Akşam olmuyor bir türlü :):)
hadi kapat
haaayıııır sen kapat
hayır hayır sen kapat
kapat lan a. koyduğum :D
ayar oluyorum şöyle muhabbetlere
abooww bunlar ergene bağladı ya la..
Bunların oyunlarıda kabak tadı verdi artık
izlemeyi bırakmıştım , eve yeni geldim baktım babam izliyor 5 dk bi bakayım dedim de , zaten bütün gün koşturmaca yorgunluk ıvır zıvır. insanın kafası inan ki kaldırmıyor abi.
Ben kapattım diziyi
celalin kızı lafı koydu :) limana bekliyo
W126 ve celal mükemmel uyum :)
ya çok tripli dizi oldu be. Artık her mevzuda kesin bi oyun vardır diyoruz. Mertin telefonunu koltuğa bırakmalar falan.
Bu kadar oyun kabak tadı vermeye başladı