Arkadaslar A4,A5 ve Q5lerde torpidoda bulunan adaptor ve plastik anahtarı farketmis hırsızlar ve kısa sürede cok arac calınmıs. Sahiplerinin dikkatine !
L
![]()
Arkadaslar A4,A5 ve Q5lerde torpidoda bulunan adaptor ve plastik anahtarı farketmis hırsızlar ve kısa sürede cok arac calınmıs. Sahiplerinin dikkatine !
L
![]()
Vw grubunun çoğunda var.
İnsanlara alırken satış temsilcileri bunları söylemiyorlar. Sonra başı ağrıdıkları zaman açıklama ihtiyacında bulunuyorlar..
Bunları çakal valeler biliyor. Park ederken torpidodan alıyor, sonra takip edip çalıyorlar.
Dikkatli olmakta fayda var..
Olaya bak.Bu türk milletinden korkulur valla.Adamlar neyi akıl etmiş.
Gerçi hırsızı kilitmi dayanmaz derler.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hafta sonu floryada kuzenimin aracınıda çalmaya çalıştılar Allahtan o eve çıkarmış anahtarı ilk aldığında, kurtulduk çok şükür ancak şöyle bir durum var serviste cam krizi oluşmuş cam yok serviste.
R.E.S
A3te var mı böyle birşey ben hiç farketmedim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Keşke haber yapmasalardı.
şimdi arabası çalınan vatandaş kaskosuna gidecek ve arabanın içinde anahtar olduğu bilindiği için sigorta şirketine hasarı red etme hakkı doğacak.
Sigortalı mahkemeye de gitse aracın güvenlik tedbirlerini almadığı için bişey çıkaramayacak kaçan yine vatandaşa kaçacak.
Okumadan imzalamam.....
Sigorta firması 2.yedek anahtarın'ın güvenliğini aracın sahibine veriyor.Araç çalındığında yedek anahtar ve aracın kendi anahtarını istiyor.Burda 3. bir anahtar çıkıyor.Bunu aracın sahibi ve sigorta firmasıda bilmiyor.
Burdaki hata aslında aracı teslim eden bayi'de şuan bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Golf 7'de varmı bu anahtar ona göre evdekileri arayacagım daha 10 günlük araba nedir ne değildir bilmiyorum bile
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)