nurburgring videosuna bakarken kendimi şu simulatörler varya sanki orda hissettim.nasıl bir kamera açısı .
Printable View
nurburgring videosuna bakarken kendimi şu simulatörler varya sanki orda hissettim.nasıl bir kamera açısı .
ben düzgün bir biçimde yorumu yaptım @Tayfun.O 'da öyle sonra banlanınca trollüğe başladı :) çok fazla trolluk yapma yazmaya devam edelim diyecektim ki foruma kaydı kapatmışlar öyleyse burdan devam :p
bir gülüşü var ki kelebek görse ömrü uzar alimünyum :hehe:
https://j.gifs.com/g52Nok.gif https://j.gifs.com/Q17BEG.gif
gif olayını ilk kez denedim otopark'a kısmetmiş, konuda baya yayılmış devam o zaman :D
youtube facebook yorumlara açık
https://www.youtube.com/watch?v=pQFaVLe2lI8
OTOPARK.com @And'ın Haykırışları . . . - YouTube
hahahhahahahhahahhahahhahahahahahahahhaha :D:D:D::D:D:D:D
8.virajdan sonra AND
Ah be and sen ne yaptın böyle.Artık sittin sene konuşulur bu mevzu.
forumu çok eskiden beri takip ederim ama internet ortamlarında yazma alışkanlığım olmadığından üyelik bile açmamıştım geçen yıla kadar, gördüğüm en zekice ve seviyeli yorumların yapıldığı konulardan biri hepinizi tebrik ediyorum elinize sağlık :D
noo monicaaaa!!!
https://j.gifs.com/P1QAOw.gif
Fatih abi was here ! ahahahaha kokuyu alıyor musuz ??
Sorarsan şov yapmıştır. Çizgide giderekde şov yapabilirsin ama sürekli sağ koltuktan direktifler ile şov olmaz. Dediğin gibi birkaç videodan göreceğimiz üzere ikisinin oturma düzeni yanlış olmuş. Sinan sol cam kenarında, And sağ cam kenarında oturması lazım ki bir daha en azından riskli hareketler ve kaza yaşanmasın.
Burada ne mütevazi arkadaşlar var, adamlar kendi otomobilleriyle çıkmadık pist bırakmamışlar. Her gün otomobillerinde birşey geliştiriyorlar para harcıyorlar. Ayrıca, paylaşılan videolarda yanlışları görüp diğer üyelere de yol göstermeye gayret ediyorlar. Ben daha bir kere o arkadaşların çıkıp ben şunu yaptım, şuraya gittim, ben en iyisiyim, 10 senedir ESP kapalı geziyorum, bana laf eden anca nfs'de oyun oynuyordur demeye getirdiğini görmedim.
Ne diyeyim, başka riskler ve kazaların yaşanmaması için en azından birkaç iyi kurumdan kurs almasını öneririm.
Sinan clio cup ta yarıştığı için yarış harici araç kullanamıyor pistte bildiğim kadarı ile haksız rekabet olmaması açısından...
İlla sürmesi gerekmiyor ki insanın?
Baktın olmuyor; onu başkası yapsın. Sen de torpidoyu falan yokla, rafine mi değil mi ona bak :D
Peki illa İstanbul Park'a mı çıkmaları gerekiyor, sözleşme mi imzaladılar? Git o zaman İzmit Körfez Pistinde bu işi yap. Orada da Sinan kullansın. Ya da illa piste mi çıkmaları gerekiyor ?
Ellerinde ölçüm cihazları varda piste çıkınca ölçüm mü yapıyorlar? Yapılanın test olabilmesi için zaten karşımıza fabrika verileri haricinde veriler sunmaları gerekiyor. Yaptıkları şeyin adı sürüş izlenimidir.
Şimdi bu kanalı seyredip benim otomobil alabilmem için bana yolda giderken kontak açıp kapatma, o esnada P'ye alma, otomobilin sağına soluna parmakla iki tık yapıp burası sert burası değil, bunda gözlük kabı var, bunun klima butonları yuvarlak, gidip olup olmadık yerlerde el frenine asılma...vs gibi şeyleri yapmamaları gerekiyor.
Benim yazdıklarımı hakaret olarak algılıyorlar bu da malesef kurumsal bir firmaya yakışmayan bir dar görüşlülüktür. Sen madem kurumsal oldun o zaman biribirinizi çekmekten vazgeçin, bana birbirinizi değil, otomobili gösterin. Ne özellikleri var onu anlatın. Gidin 100-200 km kullanın ondan sonra gelin analtın ya bunun koltukları bir tarafımı acıttı, hiç uzun yola gelmez de mesela.
Bunun yerine adam çıkıp ormanlık alanda gazlıyor, Edinburgh'ta açık büfeyi çekiyor, basın toplantısını çekiyor, sulu sulu espriler yapıyor. Sonra kalkıp bizi izleyerek otomobil alıyorlar diyorlar. Valla en son Opel Mokka X videosunda açıkçası Mokka'dan ben bir Mok anlamadım onun yerinde Edinburgh'a turistik ziyaret yapma hayalleri kurdum :D :D :D Kalede konaklanabiliyorsa gecelik oda ücretini belirtseydi de tam olsaydı. :D :D :D
Hakaret???
Atasözünü kullanıyorum ayağına, gidip taaa en başa o lafı yazanlar mı böyle düşünüyor acaba?
Kafam kadar atasözleri sözlüğü bulunan kültürümüzde sen gidip de o atasözünü seçersen, birileri de burada gelir sazı eline alır.
Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuşmuş....
Kurt kim, köpek kim.... ???