arabayı kazalı bir şekilde satmışlar sanırım. otopark'a mı yoksa birine mi orası muamma.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Focus RS kazası hakkında | OTOPARK
Dergide test editörüyüm demiş.
Kurumsal isen gidip birinin şahsına ait otomobili rica etse dahi teste almamak ve piste sokmamak gerekiyor. Focus RS değilde Golf R boşta olsaydı gidip onunla kaza yapsaydın ne olacaktı ? Ondan sonra öde dur işte.
Varolma amacı takip olan, takip edilmesi için oluşturulan bir platformda; bir kesim, "kaza olunca niye eleştiriliyor, niye takip ediliyor" gibi, ironik cevap seviyesi ile dönüş yapmış.
Ormanda düşen bir ağaç, kimse yoksa ses çıkarmayacaktır. Herkes duydu sesi. Durum bundan ibaret.
Hani biz onların videolarını izleyip araba alacaktık??? Adamlar bizde ki arabaları isteyip piste çıkıp, Kendi arabalarında yapmadıkları sürüş EGO larını bizim arabalarda yapıp, sonra orasını burasını mıncıklayıp arabayı cenabet edip teslim ediyorlarmış yada pert ediyorlarmış![]()
Life is Too Short To Stay Stock
"Artı test için ayrılmış olduğundan düzenli bakımları yapılıyor ve haliyle zorlarken içimiz rahat oluyor."
bakımlarını yaptırıp öyle test ediyorlarmış, bakım faturasını kim ödüyor acaba? kendileri ödüyorsa orjinal parça mı kullanıyorlar?
ayrıca "zorlarken içimiz rahat oluyor" nedir ya
''Her ne kadar bugüne dek limitlerinde sürdüğümüz onlarca test aracından hiçbiriyle kayda değer bir vukuatımız olmadıysa da...'' cümlesinden sonra
''Caddede gazlayıp pistte gömmeyeceğimiz anlamına gelmez. Dsg'li araçlarınıza şanzıman testi yapılır.'' diyecekmiş gibi bir psikoz oluştu bende.
benim civic tüm kriterlere uyuyor aslında... hayrına mı veriyoruz?
Sagol kardesim,aklinda en ufak sorunisareti yoktu verirken.
Yaziyi okumadim ancak dusuncelerine deger verdigim bir kac arkadasimla konustuk konuyu,adam sanki Vettel de bir kolunu baglatip araci kullanmaya zorlamislar gibi yada surada ki daglari ben yarattim havasinda...
Adam gibi,kardesim pistte kaza yaptik,uzgunuz ama isin dogasinda bu var diyip,yumusak mesaj yayinlasalardi emin olun yuzlerce takdir toplarlardi...
@yiğit-Y
Haber doğru ise ekmeğimize kan doğradılar Tayfun
Aracın konusu adamların forumunda 8 sayfa bizde 39 sayfa![]()
'14 Seat Leon TDI
Aracınız teste çıkıyor, popi oluyorsunuz, internette videosu oluyor, boyunuz en az 10 cm uzuyor ; üstüne para mı versinler ? Litfen yani..
-Fırat
Öncesinde milletin gıcık olduğu o panpa ruhu, ***** sitedeki o en son yazıda da kendini belli etmiş. Kalite tesadüf değildir lafı tekrar hatırlandı.
İki de sorum var...
1. Renault Sport grubu araçlar "rafine" mıdır? Hangisi rafine dır, hangisi rafine değildir?
2. Ben şahsen 230'la spin atmadım hiç. Allah da nasip etmesin öyle bi durumu; çünkü o esnada bu işin içinden çıkamayabilirim. Ben bu "Kezban style" sürüşümü nasıl düzeltebilirim?
Diğer yandan, ismini henüz açıklamak istemediğim birkaç firma ile görüşmelerim hala sürmekte. DSC işini çözeceğiz inşallah RS'te. Akabinde plakayı RRS olarakdeğiştireceğim. R(afine) R S
Arkadaşlar rafine sızma zeytinyağı nasıl belli olur anlar mı bu otopark ekibi zeytinyağı da incelesinler artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)