sanki hergün detaylı temizlik yapıyormuş gibi 2 kova dolusu dataylı temizlik ürünleri ve kamp sandalyesi 2 adet....
Printable View
sanki hergün detaylı temizlik yapıyormuş gibi 2 kova dolusu dataylı temizlik ürünleri ve kamp sandalyesi 2 adet....
Torpidomda sahibinin kim olduğu hakkında fikir sahibi olmadığım.El yumusatıcı krem ve göz kalemi var. Hadi krem bir gün işe yararda :D kalemi napıcaz ?
Ayakkabı kutusu var
çiftli sola uygun egzoz başlığı , bolca cerrahi eldiven , alet çantasında olması ve olmaması gereken tüm takım taklavat , tripot , pet şişe içince mazot ( genelde şişeye işediğimi sanıyorlar) , kamp sandalyesi , 2 adet kilim (dolu amaçlı değil ama niyeyse hep taşıyorum) , 2 adet fil desenli yastık , yıkama kovası ve tüm detailing malzemeleri (arabayı evde yıkıyorum ama bagajda taşıyorum) eski arabamın krikosunu da taşıyorum aracın kendi krikosu varken
eski kız arkadaşıma ait 2 çöp poşeti eşya var ayakkabı,elbise,kullanılmamış mont ıvır zıvır.. :D yaklaşık 4 aydır bagajdalar geçen ay araç değiştirdim yeni aldığım arabada yerini aldılar dolandırmaya devam :D
2 adet sinema 3D gözlük var bagajda yıllardır 3D filme gitmedim ama hep oradalar.
bugün bi bagajı toplıyım dedim kırılıp yenisini taktığım sis çerçeveleri düğün davetiyleri poşetler filan baya bişeyler attım bagaj rahatladı baya :)
Bagaj hep bostur bende ama arabada olmazsa olmazlarim var.
Kolonya-İslak Mendil-El Havlusu-12-5 volt adaptor.
Victorinox Camper Multitool-Leatherman Pense
Sag-Sol kucuk cepte 6136 ya muhalefet etmeyecek sekilde keski.(Kaza sonrasi emniyet kemeri kesmek icin)
Kalem-Kagit.
Park halinde iken kullandigim, telefon ve isim yazan arac karti.
Okuyunca cok sasirdim :D Ben hicbir sey tasimiyormusum, sadece ve kuru mendil(onlarda her zaman olmuyor) cebimdeki ev anahtarini konsola koyarim. Ortada biriken 8-10 liralik bozuk para. İphone kablosu. Bagaj hep bos :D
2 adet katlanır sandalye
parfüm
durex :D
elm327
mont vs :)
[url=https://hizliresim.com/yzd039][img]https://i.hizliresim.com/
Stres carkı
elm 327 olmassa olmazım :) onun dışında powerbank hızlı bir samsung şarj aleti torx anahtar takımı lokm takımı kısa cırcır ve plastik kelepçe :)
Arka koltuğun kenarında 7.65 mermi dolu şarjör bulmuştum. Arkadaşın babası düşürmüş , bende bagaja koyup unutmuşum. Polis aramasında çıkana kadar 4 ay dolaştırmışım bagajda :D
Lokma takımı, plastik cırt, siyah boya ve siyah plasti dip, wd40, yağ, su, bisiklet kaskı, rüzgarlığı, eldivenler, bisiklet için pompa, mangal, kömür, sandalye masa vs. vs....
Kasa içinin düzenini de ayarladığım zaman daha fazlası olacak muhtemelen. :)
2 aydır iş yerine götürdüğüm ses sisteminin kumandasını taşıyorum her seferinde de kumandanın arabada olduğunu unutup dükkanda kumanda arıyorum :D bide kuzenim 2 sene boyunca nikah şekerlerinin dağıtıldığı kutuyu çıkarmaya üşendiği için bagajda taşımıştı :)
boş çuval. sanırım özel dikim brandayı ona koymuştum. Hala orada duruyor.
Bagajımda föy içerisinde ders notlarım var...
branda üstü temizleme fırçası :)
küllüğe bi tane şapka sıkıştırmışım , ne zaman koyduğum hakkında hiçbi fikrim yok :D hep durur orda, acil durumlar için koymuşumdur heralde :D
valla buraya kettle yazdım son 2-3 gündür bir yıldır toplasan 3-5 defa kullandığım keetle deli gibi sabah akşam kullanıyorum.. :)
Yüksek gerilim kablosu , selülozik tiner , kırmızı ve siyah oje. Bir dönem bagajımda taşıyordum.
Bence gereksiz ama adabayla alakali diye arabada duruyor iste.
Bagajda bi organizer canta var icinde olanlar,
Silme bezleri
Cam suy
Saf su
İcme suyu
Penseli isvicre cakisi
Cekme halati
Lastik eldivdn
Gazete ve bos poset
Cila sampuan uygulama pedi
Arabanin faturasi kullanim kitaplari vs
Kagit bant elektrik bandi
Balik gozu lens takimi
Cam cekecegi
Elm327 ve hatirlamadigim bi kac ivir zivir daha
Harici olarak okey takimi vs katlanir mangal ve yakmak icin cira masa vs :)
Kız arkadaşımın çatlak dudağına sür diye verdiği rujumsu nesne. Sakala bıyığa taşırmayım diye dikiz aynasından yardım alırken ışıkta yanıma duran dayı duygularımı incitmişti
Bong basligi var her ihtimale karsi mazallah carsaf biter filan :)
Testere, balta, çöp poşeti
:D
Antifiriz , antifirizli cam suyu (Yaz kış kullanırım borularda oksitlenmeyi geciktirsin diye) , 5lt su , motor yağı , baston kilidi. Zamanında polis çevirmişti. Sopa yerine kullanıyorsun diye alacaktı. Bu hırsızlara karşı kilit , gösterdim nasıl çalıştığını geri verdi. Baston kilidini :)
hatun yapacağım diye 3 sene önce gittim tripod aldım foto çekimi gibi entel dantel işler yaptım. kızla evlendik ama o tripod aldığımdan beri bagajda :D