User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Kiralık Araç Parça Değişimi

sky clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralayan firma ile servis hizmeti veren firma aynı olunca insanın eli kolu bağlı oluyor. Çıkan baskı balatayı istiyorum, şikayet de bulunucam. Adamlar kendi arabamızın olduğu için vermiyoruz diyor.
    Dün baya kiralık araç firma yetkilisi personel ile baya bir münakaşaya girdim. Ama ucuza araba kiralayacağız diye salak saçma bir sözleşme imzalanmış.

Teşekkürler herkese herhangi bir gelişme olursa paylaşacam.

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların işi için arabalarını kullan ayda 5k km kadar sonra baskı balata değişince senin maaşından kessinler olaya bak sen. Bu işverenler ne kadar uyanık
    '14 Seat Leon TDI

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözleşme örneğini alıp inceleyin derim.Böyle bi hakları var mı?Orada detaylı şekilde yazarlar.Bende biyomedikalciyim çoğu firma artık böyle çalışanından bir şeyler kesmeye başladı. Mesela benim çalıştığım şirket aracı eve gidiş geliş için kullandığım araçtan aylık sabit 150 tl kesiyor.Ev iş mesafem 22 km eğer bu km aşılırsa yada hafta sonu kullanırsam km başı 30 kuruş maaştan kesinti yapıyor.Sektör gün geçtikçe pintileşmeye başladı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en ama en büyük handikap aracı kiraladığınız firmanın bir yandan serviside veren firma olması.

burada özelliklede kiralayan firma art niyetli ise'ki %90 öyle adamlar havadan sudan sebebler üretip masraf,arıza, garanti dışı, kullanım hatası keserler.

burada iş tamamen ama %110 bir eminlikle söylüyorum iş tamamen senin satın almacının yaptırımında, duruşunda bitiyor.

satın almacının demesi gereken tek şey abi aracı verirken çalışıyormuydu? evet!

arıza var düzelt dedikmi? hayır!

çıkan parçayı verdinmi? hayır!

o halde hiç var olmamış bir işlem için kusura bakma ödeme yapamam deyip size fatura iadesi faturası kesecem deyip sertçe tepkisi koyacak, bu durumda işçisine hiç sormadan konuşmadan kesmekte neymiş ya.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl "okumadan yazılır"a örnek bir mesaj olmuş

Aracın kiralandığı yerle bakıma gittiği yer aynı, muhtemelen kiralamadaki pazarı görüp bu işe soyunan aynı zamanda oto bakım/servis hizmeti de veren bir işletme. Yani sözleşmeye ne yazdılarsa ve arkadaşın satın almacısı ne kabul ettiyse odur, onların borusu öter. Ayrıca debriyaj için biçilen ömür 75bin km imiş.

Öncelikle sözleşmeyi incelemek lazım, eğer baştan kabul ettiğiniz şartlardan dolayı haksızsanız bile ben olsam yöneticimle konuşurdum 471 lira şirkete dokunmaz ama çalışan biri için az rakam değil.
    Okumadan yazılır şeklinde değilde kiralık araçların bakımlarıyla ilgilenince birde merdiven altı diye tabir edilen dükkanlardan kiralanmayınca öyle olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler