User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
161 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 361. Dönem (Kasım 2015) Uzun-Kısa Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation 361. Dönem (Kasım 2015) Uzun-Kısa Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları.

KASIM CELBİ
    01 HAZİRAN – 31 AĞUSTOS arasında tecilinizi bozdurabilirsiniz.

Şubeye tecil bozdurmaya gidecek arkadaşlar; 3 adet diploma veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi ve aslı,
    2 adet transkript fotokopisi ve aslı,
    Nüfus cüzdanı ve fotokopisi.

Daha sonra bildiğim kadarıyla aile hekimine muayneye gönderiyorlar.
    Tecili bozmak için 20 ağustosu bekliyorum, şubedeki tanıdık son güne kalma işlemlerin yetişemeyebilir dedi.

Yerlerimiz 28 Ekimde açıklanacakmış. Gitmeyi düşünen arkadaşlar burdan haberleşelim, bilgi alışverişi yapalım.

Askerlik muhabbetinden nefret eden biri olarak bugüne kadar kulaklarımı tıkamıştım ama şimdi hata yaptığımı çok çok iyi anladım. Ne götürülür ne yapılır, nelere dikkat edilir hiçbir bilgim yok.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tecil bozdurucam pazartesi günü gidicem şubeye. Kasımda kesin alıyorlar dimi ? kısa dönem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O belli olmuyor Kasımda 2 grup gidiliyor, ilk grupta gidemezsen 2. grupta aralıkta gidiyor diye biliyorum. Ortalık çok karışıktı o yüzden tecili bozdurmadılar son güne kadar bekle dediler bekliyorum bende Büyük ihtimal ilk grupta gideriz kısa dönemler olarak.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidelim çıksın aradan artık büyük bir engel olarak duruyor şuan askerlik gelecek için.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerlik konusu açılmışken bende bir şey sormak istiyorum.
    benim martta tecilim bitiyor. okulda bittiği için tecilimi uzatma şansım yok diye biliyorum. Yüksek lisans yapmam gerekli onuda yapamam.
    martta tecil bitince ne zaman askere alırlar. Ben kasım gitmek istiyorum. Marttan kasıma kadar nasıl oyalana bilirim? yada martta tecil bittikten sonra kasımda gitmek için bir dilekçe verip kasımda teslim olabilir miyim? böyle bir imkan var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanKurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidelim çıksın aradan artık büyük bir engel olarak duruyor şuan askerlik gelecek için.
    Aynen öyle, kurtulmamız gerek bu illetten

Ome_RS o konuda bir bilgim yok fakat şubeyi arayıp yada gidip öğrenebilirsin.

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim martta tecilim bitiyor. okulda bittiği için tecilimi uzatma şansım yok diye biliyorum. Yüksek lisans yapmam gerekli onuda yapamam.
    martta tecil bitince ne zaman askere alırlar. Ben kasım gitmek istiyorum. Marttan kasıma kadar nasıl oyalana bilirim? yada martta tecil bittikten sonra kasımda gitmek için bir dilekçe verip kasımda teslim olabilir miyim? böyle bir imkan var mı?
    öyle bi imkan yok tabi paşa tanıdığın varsa herşey olur askeriyede.Sistem belirliyor ne zaman askere gideceğini sen tecil bozdurmaya gidince haftaya hazır ol bile diyebilirler

Slipshod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de geçen gün elime diplomayı alıp gittim fotokopi isterlerse orda çekeriz falan diye 3 tane diploma fotokopisi bir tane nüfus cüzdanı fotokopisi verem savaştan muayene belgesi istediler. kasım döneminde gitmek için tecil bozdurmanın son tarihini 15 ağustos diye biliyordum 31 ağustos muymuş? internette 15 yazıyor. alım az olur diye süreyi uzatmışlardır belki. hakkımızda hayırlısı olsun beyler.
    Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!

SeK23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende verdim tüm evrakları hallettim islemleri kısa donem insallah

28 ekimde acıklancakmış nereye dustugumuz artık yapalımda bitsin kurtulalım

KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    357. KD olarak herkese şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.
    Kasım celp inde gittim bende çok güzel bir dönem gittiğim yerde yazın askerlik çekilmezdi kışa denk gelmesi güzel oldu.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üni nezaman bitti ? ondan sonra 2 sene tecil hakkın var zaten

yok illa baska yoldan denerim dersen üni üstüne yüksek lisans ile 32 ye kadar devam edersin onun üstünede doktorayla 36'yı bulursun

son ihtimal martta tecilin bittikten sonra kasıma kadar polis cevirmesine gbt ye falan girmessen askerlik subesine ugramassanda halledersin kasım alımları basladıgı zaman gidersin direk
    1881 - 193

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende tam karar vermeiştim yapalım bitsin diye terör olayları cıktı şu an beklemedeyim. Agustosun 20 sine kadar bekliecm bende eğer ortalık sakinleşirse tecili bozdurcam kasımda giderim umarım
    Elleme Sekelesin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slipshod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de geçen gün elime diplomayı alıp gittim fotokopi isterlerse orda çekeriz falan diye 3 tane diploma fotokopisi bir tane nüfus cüzdanı fotokopisi verem savaştan muayene belgesi istediler. kasım döneminde gitmek için tecil bozdurmanın son tarihini 15 ağustos diye biliyordum 31 ağustos muymuş? internette 15 yazıyor. alım az olur diye süreyi uzatmışlardır belki. hakkımızda hayırlısı olsun beyler.
    31 ağustos son gün dediler bana ama 20 sinden önce gel dediler. Ben şuan bakamıyorumda, asalın sitesinden bakıp bilgilendirirseniz daha net olur.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yok illa baska yoldan denerim dersen üni üstüne yüksek lisans ile 32 ye kadar devam edersin onun üstünede doktorayla 36'yı bulursun

son ihtimal martta tecilin bittikten sonra kasıma kadar polis cevirmesine gbt ye falan girmessen askerlik subesine ugramassanda halledersin kasım alımları basladıgı zaman gidersin direk
    Valla Berkan okul yanlışlıkla geçen sene ilk dönem bitti. Bi dersi alttan bırakıyordum tecil için çandan koşullu geçti mezun oldum yanlışlıkla Şuan okul sonrası olan tecili kullanıyorum.
    benimde aklıma yatan tecil bittikten sonra risk alıp kasıma kadar beklemek. girdiğimiz ilk gbt de alsınlar kısmet yaz dönemini askerde geçirmek istemiyorum.
    en son ne zaman cevirme ve gbt ye girdim hatırlamıyorum. ama marttan sonra eminim nisanda gireriz alır götürürler

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yani riske atmak istemiosan aydın üni. falan bir ara böle böle yüksek yapcam diye anlat cok arkadasım yaptırdı kayıt sırf bu yüzden
    1881 - 193

youssef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Merhaba, ben yüksek lisans yaptım. Yüksek Lisans tecili ile birlikte yaşım şu an 24 olmasına rağmen en son şubat 2017'de gel dediler. Doktora felan yapsam uzatsam dedim tecili. Bu arada şunu öğrendim. 29 yaşından sonra lisans okusanda, yüksek lisans yapsanda doktora yapsanda alıyorlar. yani 30'lu yaşlarda tecil olmuyor dediler. Yanlışım var ise düzeltin yinede.

valkea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    28 ekimde belli olacak nereye gideceğim ilk grupla gider geliriz inşallah

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidecek arkadaşlara şimdiden hayırlı teskeler.

Yanında ne götürülür? Hiç bir şey götürmeyin arkadaşlar. Samimi söylüyorum. En kötü yerde bile zaruri ihtiyaçlar bulunup satın alınabiliyor.

Telefon kartı götürün. Manyetik olanlardan değil, şifre girip arama yapılanlardan. Hem saklaması daha kolay, hemde çok daha ekonomik olur.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardimciniz olsun zor is
    Lisans bittikten sonra istege bagli olarak sebepsiz 2 yil tecil hakkiniz var ( tecrube ile sabittir )
    Yuksek lisans ta ise otm olarak 3 yil daha veriyor bitirsenizde bitirmesenizde ( tecrube ile sabittir )
    Sonrasinda doktora icin yanlis hatirlamiyorsam 7 yil idi

Gecen sene saglik problemim ile 1 yil sevk geciktirmesi almistim
    Bu yil heyet sonrasi askerlige elverisli degildir raporu ile muaf oldum
    Varsa sorular saglik raporlari heyet vb ile alakali cevaplayabilirim asagi yukari 2-3 hafta suruyor 2 senede yaladim yuttum tum surecleri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)