Videodaki avlayı görsem yemin ederim bırak beli kendimi unuturum o nasıl birşey
Printable View
Videodaki avlayı görsem yemin ederim bırak beli kendimi unuturum o nasıl birşey
Kim Kimi kütürdetiyor. Kendi payınınn....
Bide böyle bişey var
Osteopatia - Ernia Cervicale - YouTube
video izlensin diye bikini modeli özel seçilmiş bence , kıza söylencek söz yok.
geçmiş olsun kardeşim
Spandiloz hakkında bu tarz bir yöntem var mı acaba ?
https://3.bp.blogspot.com/-0ihxFtbrd...beye_alkis.jpg
Videolardan sonra forumdan yükselen alkış sesleri.. ;)
Manipulaciones del SACRO para el DOLOR DE ESPALDA / LUMBAR - YouTube
Abi çok değişik sistemler var
Bizde elimizi kütürtelim mk
Konu abla nasıl kütletilir olmuş ama sinir sıkışması / ayak ucunda his kaybı vb varsa ötelemeden iyi bir dr'a gidin.
Valide bu dertten 3 defa ameliyat oldu. Hatta 6 ay sol ayak felçli kaldı.
Videolardaki yöntemi yoksaymıyorum ama kaş yaparken göz çıkmasın aman diyim.
Sinirde kayıp yaşanıyorsa geri dönüşü zor. Çok şükür biz atlattık, hasta olanlar dikkat etsin.
kesici sana geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah,
yalnız videodaki ''asistan'' kız pek bi ifadesiz değilmi? acaba adam sinirleri filan komple aldırdı mı nedir?
Bir osteopatia uzmanı kolay yetişmiyor olsa gerek, allah şifa versin.
rams konusuyla kapışır.
antepte bir doktor varmış herkesi kütletiyormuş
ilgilenirsen pm at bulmaya çalışırım
Şu forum neleri buldu da şu ablanın adını bulamadı ya, paslandık yemin ederim :D
ftr okuyasım geldi.
Bursa Orhangazi'de Yeni Sölöz diye bir köy var. Orada masajcılık adı altında bu "chiropractor"lık (kırıkçı-çıkıkçı) işini yapıyor bir dede.
Annemin dizi için gittiler babamla, iyileşti. Kalçası için gittiler toparlandı.
Benim de yaklaşık 1 senedir belim sakat, sürekli ağrıyla dolaşıyorum.
Ailemin uzun ikna çabalarından sonra ben de gittim, hatta giderken bizimle yan komşumuz da dizi için geldi.
Parkın yanında muhtarlık binası gibi tek katlı bi yer. Tabelasında MASÖR yazıyor. Önünde çay bahçesi var, ve nereden baksanız 30-40 kişilik bekleyen sırası. Etrafta bir sürü ilden araçlar vs.
Önce yan komşumuz (70 yaşlarında bir hanımefendi) girdi tedaviye.
5dk sonra çıktı, "valla geçti galiba." diyerekten.
Sonra ben içeri girdim, 2 oda, bekleme odası ve diğer odada 1 tane sedye var, orasıda tedavi odası.
Duvarda insan anatomisi posterinden dede bana neremde problem olduğunu gösterdi, sedyenin başındaki demirlere tutunmamı ve kendimi serbest bırakmamı tembihledi. Sonrasında bacaklardan tutup sert bir şekilde silkeleyip 2-3 kere işlemi bitirdi.
Bir not kağıdına BEN-GAY yazıp elime tutuşturdu. Acaba burada gizli bir mesaj mı vardı diye hala düşünürüm.
Kremi her gün beline sür dedi. Çıktık.
Oraya giderken kafamda ya iyileşip dönerim ya felç çıkarız diye bir düşünce vardı.
Daha çıkar çıkmaz belimin rahatladığını hissettim.
Spor da yapıyorum, karın ve bel bölgesini çalıştıran hareketleri dikkatli yapıyorum, epey fark etti.
Yaklaşık 1 sene kadar oldu gideli, şu anda hiç ağrım yok diyebilirim. Sadece uzun süre ayakta kaldığımda ağrı yapıyor.
Kardeşim beyin ve sinir cerrahına gözüktün mü hiç.
Tr de bu işin en iyilerinden Gökhan Özçınar ve Onur Kulaksızoğlu ndan birine mutlaka muayene ol.
Gökhan Özçınar annemi ameliyat etti. Çok çok memnun kaldık bir daha hiç bel ağrısı problemi çekmedi. Çok kritik bir ameliyat olmasına rağmen.
İstersen PM den asistanı nin teli paylaşırım