Adamlar yapmýþ
Audi farlar gibi gelsede tipi çalýntý deðil gibi
KKTC'nin ilk yerli arabası "GUNSEL" gorucuye cıktı | Dunya Haberleri
Adamlar yapmýþ
Audi farlar gibi gelsede tipi çalýntý deðil gibi
KKTC'nin ilk yerli arabası "GUNSEL" gorucuye cıktı | Dunya Haberleri
Ýnsanlar ikiye ayrýlýr. Ýþine gelenler iþine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakýn için Kuran'ý oku, vatanýn için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnýz kalmayý göze alacaksýn...
Dr.ECU
Þu Fiorino þasesi ne kimlere ilham vermedi ki![]()
crz'nýn suv versýyonu..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Bizde de bi ara vardý neydi adý Etox muydu neydi haberlere çýktýðýnda ferrari ye kafa tutacak falan deniliyordu sahi noldu onaPrototip yapmýþlardý 2 tane biri elektrikli biri benzinli. Sipariþ usulü çalýþýyoruz 6 ay içinde seri üretime gecicez deniliyordu teee 2009 larda falan
![]()
Edit seri üretime geçmiþler : Loading site please wait...DDD
Yine de bir Cadillac deðil
Arabayla duvara çarpmýþlar herhalde, kaslý bir þey yapalým demiþler ama kalas olmuþ bu tasarým. Tasarýmý gerçekten çok kötü ama tebrik etmek lazým...
![]()
Kimsenin aklýna gelmemiþ mi acaba? Aracýn arkasýndan çekilmiþ fotoðraf yok
SKODA SIMPLY CLEVER
kusura bakmayýn ama bizim forum mutsuzluktan beslenen adamlarla dolu biraz pozitif bakalým ya.
adamlar yapmýþ öyle yada böyle yapmýþ adamlarýn üniversitesi yapmýþ üstelik helal olsun bizim istanbulun bir ilçesinden bilmem kaç kat küçük bir ülkede bilime geleceðe yatýrým yapýlýyor.
araba iyi kötü derdin de deðilim prototip olarakta kalsa helal olsun.
PROJE DEÐÝÞÝKLÝÐÝ NEDENÝYLE SATILIKTIR
Tasarým iyi olur, kötü olur farketmez. Bajaj quote gibi biþey bile yapsalar baþlangýç için takdir edilmesi gerek. Keþke bizim ülkemizde de Günsel gibi bir araç uretebýlsek, özgün bir tasarým, çalýntý deðil, her hangi bir marka deðil. Unutmayýn, bu tamamen sýfýrdan tasarlanýp, (illaki destek alýnmýstýr) yepyeni bir araba yapmýþ adamlar. Tebrik ediyor ve imreniyorum adamlarýn yaptýklarýna.
bbm pin :2B244451
Niye uðraþmýþlar ki; üretimi biten modellerden birinin fikri mülkiyet haklarýný alsalarmýþ. Biz öyle yaptýk mesela. Beyin bedava.
bende tam aksine uzun süredir kýbrýsdan bekliyordum böyle bir þey.. hata burdaydý sanýrým þamil konusu vardý orda yazmýþdým yýllar önce kýbrýs bizden önce araba yapar diye..
benim bakýþ açým siyasi idi halada öyle kýbrýsda gümrük vergi yok her tür markaya ulaþmak kolay ikincisi rum kesmi avrupa birliðinde ordan her tür parçaya ar ge için gereki ekipmana eriþmek kolay olurdu.. üstüne hala kýbrýsda garantizör ülke ingiltere bu þu demek kýbrýs vatandaþý çok rahat ingiltereye gidip gelebilir ingilterede innavasyon arge tasarýmda avrupada lider ülkedir. dünyanýn en büyük tasarým ar ge þirketlerininde o yüzden ingilterede merkezi vardýr..
kýsaca kýbrýsdaki bir yatýrýmcý araba üretmeye niyet ederse ingiltereye tasarým için sipariþ verip çok rahat gerekli parçalarý avrupadan kýbrýsa vergisiz gümrüksüz tedarik edip toplayýp satabilir.. çok büyük fabrikasyon üretim olmasada bir pagani tesla tarzýnda butik yýllýk sýnýrlý sayýsa üretim yapabilir.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malý Züðürdün çenesini yorarmýþ.. (ZZ Rules)
GÜNSEL
Suat Ýrfan Günsel Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük üniversitesi olan Yakýn Doðu Üniversitesi'nin kurucu rektörüdür.
aracýn tanýtým gününden video , 33.dk 21.snde görülmekte
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)