boş e180 kaça geliyor fiyat aralığı açısından soruyorum
dolu passat yerine boş e serisi ben tercih ederim
Printable View
boş e180 kaça geliyor fiyat aralığı açısından soruyorum
dolu passat yerine boş e serisi ben tercih ederim
320 filan teklif edilmiş ama raporla 1.6 üstü alınamıyor diye hatırlıyordum? yanlış mı biliyorum acaba?
tartışmasız c200d
1600 cc üstü araç alınmıyor ötv indiriminde. Benim önerimde Renault Talisman, en full u ötv indirimli 95 e geliyor.
g30 BMW 5 serisinin 1,6- 1,5 motorunun gelmesini bekleyin derim.
Superb nin en fulu dizel 103 e geliyor.c180 amg paket 125 civarı,Reno kadjar dizel ful 87 civarı,honda crv en fulu dizel 105,skoda ovtavia en fulu 73,seat leon en ful dizel 58 civarı,BMW 5 KASA 150,Audi a4 sport benzinli 108 di yanlış hatırlamıyorsam.Bende dayım için araştırıyorum bu aralar.A3 sedan tdı s tronic fiyat alıcam son olarak
Not:silindir hacmi 1.6 geçmemesi gerekiyor.
5 sene içinde satarsan ötv sini ödeyip satabiliyosun diye biliyorum. 5 sene sonrasında ise normal olarak satış yapıyorsun galiba.
Valla 45 50 arası C sınıfı hb araç bulamıyorum kardeşim için, babanneminde raporu var. Bende düşünmeye başladım bu aralar.
Golf sordunuz mu acaba? dolu dizeli kaça geliyor manuel?
Yeni 5 serisi en mantıklısı bence
Ben olsam hacimli bir şey alırım. Ötv indirimimden dolayı uyguna gelir. Satarken kar etme olasılığınız bile olur.
5 sene sonunda aracı zamanında ötv'li almışsınız gibi satabiliyorsunuz değişen bir şey olmuyor. hacimli bir şeylerden bahsedenler var da devlet baba onu da düşünmüş 1.6 motor üstüne çıkamıyorsunuz ötv'siz araç alacağınız zaman.
ağzına kadar dolu 1.6 160 lık talisman gerçekten güzel olurdu..
Şimdi testten geliyorum yeni megan en dolusu 75 750 tl 15 dci edc şanzıman.A3 sedan 1.6 tdı strnik şanzıman cam tavanlısı 85 kusur dediler normal satış fiyatı 122 bin tl.
yeni meganı testlerde fluance oranla biraz sert demişler kullandığım araçta konfor sessizlik olarak çok memnun kaldım.Özellik olarak ta çok dolu fakat test suruşu yapmama rağmen içine oturduğunda bile audi farkı ortaya çıkıyor.Renaultun tek cazibesi 24 bin tl ye 24 ay yüzde sıfır faiz olması.
418i Gran Coupe iyi olmaz mı?
Gönül en iyisini en Premium'u ister ama sonrasındaki yürütme masraflarını da göz önüne alın.
Arabayı almakla bitmiyor maalesef. Bmw servisi ile Renault servisi bir olmaz herkesin malumu.
Alacağınız araç hayırlı olsun şimdiden.