çok mu zor ya askerlik şubat celbinde geliyorum bende :o
Printable View
çok mu zor ya askerlik şubat celbinde geliyorum bende :o
Bu sene kar yağışı göremem diyordum, bugün kar yağdı İzmir'e :) atarsa 108
Atarsa $104... Şuan santraldeyim, iş rahat fakat geri kalan zamanlarda sıkıntılı tiplerle muhattap olmak zor. Genelimi böyle bilmiyorum ama manisa da sıkıntılı tip oldukça fazla. kısa dönem sayısı bir o kadar az.. Sivil hayatta asla kaale almayacağın tiplerin sıracılık devrecilik vs bi ton aptal saptal muhabbet yapmasından bende muzdaribim maalesef. Sabır taşı olduk bakalım günleri bi şekilde atlatmaya çalışıyorum. Allah hepimize sabır versin inşallah. Askerlikte birşey yok, yap denileni yap yapma denileni yapma dan ibaret ama insanlarla uğraşmak çok zor. Hele ki sıkıntılı olanlarıyla :)
yeni gidecekler akıllı olun kantine yazılın hemen :D 361KD 49PA 4.TB Lefke/Kıbrıs
Bitti be kaldi 14. :)
39. M.p.t 49. P.a 2.tb guzelyurt mevlevi
Herkese hayirli teskereler.
Ocak 25 te yerim açıklanacak daha erken açıklanmaz değil mi?
Hadi bakalım şubat celbine bende katılıyorum .. Herkese Hayırlı teskereler şimdiden..
Adım Bilal. Uzun boylu zayıf esmer beybi feys bir askerim işte ;)
Ptt kartım geldi ulan az kaldı şaka maka
364. kısa dönem Kuleli Askeri Lisesi'ndeyim. Hayırlısıyla 22 Ocak'ta bitiyor. Az kaldı. Fazla kalabalık değil burası var mı 365 kd. görüşelim gelin çayımı için.
$99 çift hanelere indik. ocakla şubatta geçtimi tamamdır :)
Mart 5 dedi mi finish :)
Başka merak ettiğim konu 1.93 112 kg yum zayıflarmıyız bu askerlikte kaç kilo gider acaba :) 95 kg garanti diyorlar
İnanılmaz şekilde yemek seçerim açlığa dayanıklıyım ciddi anlamda. Ama memleket Adana olunca heryer kebapçı şırdancı dönerci:) daha hayatımda kuru fasulye den tut ıspanağa barbunyaya yeşil mercimeğe varana kadar tadına bile bakmadığım bir ton yemek var . Faydası olur :)
O zaman kibrisa gelsen senin garanti 20kg kaybin var :)
Digrr yerleri bilmiyorum ama ankara mebs de bile 4kg vermistim acemilikte. Ozel yemek sirketi vardi ustelik.
Merak ettiğim bir konu var şubatta kısmet olursa kısa dönem askerim.Acemi birliğine telefon götürebiliyor muyuz?Kamerasız basit olanlardan?2015 itibariyle askercelli serbest oldu haberleri var.Arkadaşım geçen sene yedek subay olarak yaptı.Götür kendi hattını da çıkar içinden sakla akşamları kullanırsın gündüz eline alma bişey olmaz dedi.
Yorumları merak ediyorum telefonla ilgili:)
Ben acemi birliginde elimden dusurmedim teli. Hatta askeri icine turkcell stand kurmus tel ve askercell satiodu. Bize komutanlar askercell aldik die kizmisti. Asker s.kiolar bunlar bu kadar pahali mi olur cikartn kendi hattinizi kullanin die.
Kamerasiz tel al git. Giriste bile soruyolar kamera yoksa devam diyolat.
Acemiliği Mamakta yapan biri olarak söyleyebilirim ki kamerasız telefon serbestti. Hattı cüzdanda sokarsın bakmıyorlar. Ben son hafta akıllı telefon getirtip kullandım :D
Usta birlik içinde, Kıbrıs Güzelyurtta yan bölük serbest kullanırken biz koğuşta gizli gizli kullanıyoruz. Kıbrısta hiç kullanamayan arkadaşlarımda var. Yerin belli olunca daha detaylı bilgi verebiliriz.
Acemiligi samsunda yaptim. Kamerasiz tel serbest herturlu askercell alin bulunsun ben hep sivil hatti taktim kimsede alip bakmadi. Ama son 1 hafta bizim bolukte telefonlari topladilar sadece 3 saat ligine veriyolardi.
Su an 365kd olarak istanbul 66. Mekanize meshur darbenin ciktigi yerdeyim. Ilk 3 hafta kullanamadim android i siracilik devrecilik olaylari ortama ayak uydurma falan derken.
1 ay sonra soktum teli su an herkes androis i phone kullniyor ama dikkatli olmak lazim kaptirisaniz direk cezayi yerseniz
Yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Hayırlı tezkereler olsun inşallah:)
Yerler açıklanıyor şubatta gidecek olanlar çoğunun açıklandı kalan 15-21 ocak arası devam edecek
@Ome_RS Ömer vedalaşmaya gelemedim. Bizim nöbetler 4 saate çıktı :-) Hadi gözün aydın. Hayırlı tezkereler olsun.
Cuma günü 366. Dönem açıklanacak saat 10:30 da bekliyorum heyecanla