Alay karargah bölüğünün muhabereyle işi olmaz. Eğitim spor genelde olmaz. Kışlanın bütün işleri bu bölüğe ait olur mutfak nizamiye vs. Hiç işi bitmez bol bol amelelik nöbet heleki sayı azsa. Bi de sancak nöbeti tutarsın nöbetlerin en kutsalı
Printable View
yarın teslim oluyorum, tüm devrelere hayırlı teskereler olsun :)
Hakkınızı helal edin. Hayırlı teskereler.
tüm devrelere hayırlı teskereler olsun inş Hakkınızı helal edin baharda görüşmek ümidiyle.. :)
hayırlı teskereler herkese, askerliğe başladığınızda bu vakit geçer mi, bu askerlik biter mi diyip duracaksınız. Bittiğinde ise aaa ne ara bitti diyeceksiniz. Acemiliğinizde hiç gülmediğiniz kadar güleceksiniz :) Usta birliğinizde ise o kadar boş vaktiniz olacak ki düşün babam düşün :) Hadi selametle gidin gelin güzelce...
Bakalim gunleri gecirebilecekmiyiz. Hayirlisyla gidip gelelim
Sevk süresini köküne kadar kullanıp, yarın sevk alacağım. Cuma'da teslim olurum muhtemelen. Herkese hayırlı teskereler olsun:)
dün benim askerden geleli tam 1 yıl oldu bence herkes zamanında apmalı ben 4 sene erteyerek gıttım cok pısman oldum ama gelınce ıyıkı dha fazla gec kalmadan gıttım geldım dıyorum.. herkese hayırlı teskereler sağ salim gidin gelin inşallah :)
Geciyor zamann valla ben sayamiyorum o kadar hizli ilerliyo suan. 75 yada 74 kaldi. Ama skldim yeter bitsede gitsek.
Zamaninda gelmek cok mantikli. Yoksa 20 yasina yeni girmis coluk cocugun sacma sapan muhabbetleri ve davranislari bi yerden sonra katlanilmaz hal aliyor. Bide neredeyse tum komutanlarim benden kucuk. 94lu cocugun **** skisinca daralip sana bagirmasi bazen zoruna gitsede bi yerden sonra umursamiyorsun
kardeşim kısa dönem komando şuan ağrıda oda 72 felan demişti
Kısa dönemin en güzeli Kasım'da gidilenidir bence.. Soğukla aranız iyiyse miss. Günler kısa :)
353 gitmiştim Keşan'a, 3 yıl falan oldu sanırım gideli. Çok çabuk geçiyor zaman..
Herkes sağ salim gitsin gelsin inşallah.
1 agustos silus tarihli ise ve izin kullanmayacaksan 19 sabahi cikiyoruz.Buda dedigim safaga denk geliyor. Eger atarsa muhabbeti yapmadan direk safak sayarsan 1 gun eksik olarak sayip dusunebilirsin. Boluk yazicisiyim teskere tarihlerini bu sekilde manuel hesapliyoruz :)
etimesgut tankci yedek çıktı bana da devreler :)