Hakkınızı helal edin. Hayırlı teskereler.
tüm devrelere hayırlı teskereler olsun inş Hakkınızı helal edin baharda görüşmek ümidiyle..![]()
ef sedan squad-
old is cool!
hayırlı teskereler herkese, askerliğe başladığınızda bu vakit geçer mi, bu askerlik biter mi diyip duracaksınız. Bittiğinde ise aaa ne ara bitti diyeceksiniz. Acemiliğinizde hiç gülmediğiniz kadar güleceksinizUsta birliğinizde ise o kadar boş vaktiniz olacak ki düşün babam düşün
Hadi selametle gidin gelin güzelce...
Sevk süresini köküne kadar kullanıp, yarın sevk alacağım. Cuma'da teslim olurum muhtemelen. Herkese hayırlı teskereler olsun![]()
dün benim askerden geleli tam 1 yıl oldu bence herkes zamanında apmalı ben 4 sene erteyerek gıttım cok pısman oldum ama gelınce ıyıkı dha fazla gec kalmadan gıttım geldım dıyorum.. herkese hayırlı teskereler sağ salim gidin gelin inşallah![]()
Geciyor zamann valla ben sayamiyorum o kadar hizli ilerliyo suan. 75 yada 74 kaldi. Ama skldim yeter bitsede gitsek.
Zamaninda gelmek cok mantikli. Yoksa 20 yasina yeni girmis coluk cocugun sacma sapan muhabbetleri ve davranislari bi yerden sonra katlanilmaz hal aliyor. Bide neredeyse tum komutanlarim benden kucuk. 94lu cocugun **** skisinca daralip sana bagirmasi bazen zoruna gitsede bi yerden sonra umursamiyorsun
kardeşim kısa dönem komando şuan ağrıda oda 72 felan demişti
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)