-
Cok guzel oluyor ozellikle carkcilarin araclari.. karsi takim cok gucsuz kaliyor.. o paletin ordan cikacagini nasi anlayamadilar hayret ya.. daha donmeden belliydi.. bir da allahaskina su parkur neyse bari bi kuka koyulsun ya :) arabalarim yapim asamasi sonuclari fln harika hepsi amaaa yaris yapilmasin bole yapilcaksa butun profesyonellil bitiyor orda
-
-
-
Bu seferki bölüm çok eğlenceliydi ben çok keyif aldım izlerken.
Lastik üstünde danslar, ustaların birbirlerine takılmaları vs.
Yapılan boğalarda çok başarılıydı, ben açıkcası anahtarcıların yaptığı çark sistemi üstün gelir diyodum ama şaşırttılar,
Yeni bölümleri büyük bi heycanla bekliyorum.
Spoiler vereyim : hangi bölüm bilmiyorum ama 3 tekerli bi araç gelicek :)
-
valla ilk bölümü izliyim dedim yarısına kadar zor geldim hiç sarmadı beni :) usta başının konuşması falan hollywood dublajı gibi :D
-
Hakan abi yaptigin islerin bu siteden zevkle takip ediyodum tv deki programida takip ediyodum programdaki hakanin sen oldugunu anlayinca anaaaaaa dedim sasirdim ve sevindim abi sizin takimin yaptigi araclar bence daha yakisikli kum araci olsun boga olsun 50 li yillardan cikma yaris arabasi olsun vs vs. Karsi takimin araclari ucube gibi aynı saygilar...
-
videoyu açıyorum hemen süresine bakıyorum daha uzun olsun istiyorum
-
Valla yılların Leyland ını tanka çevirdiniz helal olsun... :)
-
An itibariyle TRT Belgesel'de çocuklar için otomobil yapıyorlar :)
-
çarkçılar bence daha üstün her zaman böyle gidiyor bölümler
-
-
Çocuklar için bi proje düşünmek çok güzel olmuş. Sonunda da arabalara binmeniz çok eğlenceliydi. :)
Ben açıkcası böyle bişey söylense dahi ihtimal vermezdim, düşünene teşekkür etmek lazım. Ustalarımızında ellerine sağlık süper iş çıkartıyolar. Takibe devam.
-
Sabah izledim gayet keyifliydi bundan sonrada denk geldim mi izlerim parkur konusuna katılıyorum bu bölüm için olmasada rekabeti daha iyi yansıtması adına güzel bi yariş ile program daha keyifli olur
-
sunucunun kasap gibi sürekli önlükle gezmesi nedense gıcık ediyor:D
-
-
Fevzi usta'nın kafa çok rahat ve orjinal bir usta valla eğlencelide :D
-
Çok güzel bir program.İnşallah hep devam eder.Kimse izlemiyor diyip inşallah bitirmezler.
-
Sebahattin usta ben binerim buna dedi binmişte helal olsun :)
Keyifle, severek izliyorum.
-
bölüm sonlarındaki verilen hediyeler daha farklı şeyler olabilir hurda parçalar yerine plaket yada madalya tarzi şeyler kullanılabilir