onun vergisi yüksek, şimdilik gereksiz geldi, bende açık sevmiyom :) polat artık escalade biniyo ama :(
Printable View
arkadaş patriotu sormuş alternatif ne alabilirim dememiş yada demişde benmi gözden kaçırdım. neyse eğer alternatif bakıyorsan ve vetten varsa amerikanı seviyorsan explorer yada navigatör den şaşma . bazen 2004 makyajlı kasa navigatör benim bile kanıma giriyor..
Renegade'in üstündeki motor 1.6 multijet. Ankaranin kar durumunu hic yasamadim arac yeterli olur mu onu bilmiyorum :) Ama belli bi kronik sorunu yok diye hatırlıyorum.
Bence Freelander II
Grand Cherokee WJ tercih edilecekse kesinlikle benzinli tercih edilmeli. 2.7CRD motor o kasayı taşıyamıyor. (3.1 dizel VM motordan uzak durun) 4.7 motor LPG ile uyumlu ve çok güzel sorunsuz bir motor. Heleki benim attığım linkteki H.O. apayrıdır. Bakımlısı her zaman para eder. Müşterisi - meraklısı fazladır. Ön takımı gıcıktır. Zor düzen tutar, çabuk bozulur. Onun haricinde kronik sorunu yoktur. Parçası bol ve nispetten ucuzdur. Servisi çoktur. Seçeneğiniz olur servis için.
Hem göze hitap etsin hemde yarı yolda bırakmasın diyorsanız fx35 sizin için en iyi tercih olur. Ama tek sıkıntısı benzinli , Lpg sistemi ile kullansanız da sizin ayağınıza kalmış bir şey. Eğer düşünürseniz kronik sorunları çok olmayan bir araç dikkat edilmesi gerekenler bölümler aracın göğüsü çok bakımsız olursa çatlamaya başlıyor , damarlaşıyor keza koltuklarda öyle çok bakılmamış üzebilir dikkatli olmak lazım.
alternatif olarak cherokeelerle ortak üretilen dodge nitro olabilir, bi ara l200ümü nitroyla değiştirecektim biraz araştırdım bi sorununu duymadım ama nasip olmadı.
2.0 cc geçilmeyecekse 50 60 bandında Captivanın dizel otomatik olarak pek rakibi yok. İkinci eli de hızlı bence mantıklı seçim olur.
Captiva çok yakıyorcular kesinlikle alma der yakıtı ortalama 10 Lt, uzun yolda sabit 90 gidilse 30-32 kuruştan aşağı kesinlikle düşmüyor. 1800 kilo otomatik bir araç için anormal değerler değil.
Kronik olarak bakımsızsa turboyu çabuk bitirebiliyor. Onun dışında sıfırdan beridir kullandığımız 80 bindeki araçta ekstra bir problem olmadı.
Herşeyi ile orta karar beklentileri karşılayacaktır.
2012 sonrası makyajlı kasalar 4x2 onu da not düşelim.
Dağ , taş ,bayır çok zor şartlarda kullanılmayacaksa yerinizde olsam Opel mokka , VW Tiguan gibi crossover modellerin 4x4 seçeneklerine bakarım.
Hem sizin istediğiniz durumlarla başa çıkar , hem de diğer önerilen modellere göre daha teknolojik ,daha uygun ,daha kullanışlı bahsettiğiniz otobüs hissini yaşamazsınız.
İlanlara giridğim gibi karşıma çıktı.Şu kasa hiç eskimeyecekmiş gibi geliyor bana
Loading site please wait...
eski defenderları bunlara revize ediyorlar çok sağlam oluyor evladiyelik al satma dursun köşede ölene kadar evladına kalır.. zaten kasa alimnyum pas çürük ıvır zıvır olmaz..
Loading site please wait...
2.0 dci xtrail.
4x4 lock modu ile karda kışta dağda bayırda gidebilirsin.
küçük olanlardan vazgeçtim artık, büyük birşey istiyorum. o yüzden onu gözden çıkardım
fiyat yükseltip en iyisi o galiba.
fx35 çok güzel fakat çok yakıyo diye hatırlıyorum, 2005 falan olursa vergisi çok değil gibi. yalnız lpg kullanmak istemem o tarz bi arabayı.
güzel araba geçen canlı gördüm, diğerlerine nazaran vergi yüksek olsa da güzel bi alternatif, düşünücem onu da.
binekten vazgeçtim, yüksek birşey alma niyetim daha kuvvetli, eski kasalar güzel gelmiyor gözüme
captiva sanırım bu kategoride en cok satılan araç, beğenilmeyen bişey sanırım, bende beğenmiyorum zaten.
bu hafta içi arkadaşımın tiguan'ının kullanıcam biraz kafamda birşeyler netleşebilir, siyah olanını begendim, opele bindiğim için yeniden mokka düşünmem gerekisiz gibi :)
baya eski ve güzel durmuyor, freelander2 ler güzel ama
hoşuma gitmedi bu da kusura bakmayın :)
2003 Range Vogue 3.0 TD6
2004 X5 30d
Freelander 2
Patriot
Arasında kalmış gibiyim şimdilik,Tiguan bunların yanına yakışmıyo gibi, ama bi kullanıcam onu da, araştırmaya devam :) Ben sizi 2 seçeneğe indirine kadar biraz rahatsız edicem gibi görünüyor.
Range ve x5 aynı yürüyene şanzımana sahip zaten yerinizde olsam riske girmezdim dizel olduğu için 4.4 ler de çok yakıyor ama daha sorunsuz 3.0 td6 range abim de vardı turboları yedi 18.000 gibi bir rakam çıkmıştı bir kaç yıl önce fx35 e gelince tabi ki de yakıt sarfiyatı kullanmaya da bağlı ama çok yakacaktır. En iyisi Patriot olabilir. Konsol vs malzeme bakımından biraz zayıf haberiniz olsun da. :)
2.5luk subaru forester lar nasıl?