1 sene olucak nerdeyse hala sahada yığılıp kalanlar var dert etme :)
Printable View
var mıdır katılmak isteyen?
ben toplu tasımayla 01.15 te evde oluyorum genelde
Merhaba arkadaşlar techturkey avrupa halı saha grubu olarak her hafta düzenli olarak yaptığımız halı saha maçılarına son zamanlarda katılımçı sayısında eksiklikler oluyor ,cuma aksamı 22:00-23:00 saadleri arasında yeşil köyçiroz halısaha
Yaptığımız maçlara katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz .(Not:telefondan yazıyorum adam akıllı yazamadım da )
konuyu hortlamanın zamanı geldi :) pandemi zamanında ara verdiğimiz maçlarımıza tekrar başlamak istiyoruz. 8-9 kadar forumdan arkadaş var, kadroyu tamamlamak adına yeni arkadaşları aramıza katmak istiyoruz. Katılım sağlamak isteyen arkadaşları Whatsapp grubumuza bekleriz. 054397985doksanüç
Nerede dusunuyorsunuz. O eski halimizden eser yok simdi :) 14. tamamlamak isterseniz gelirim. Maksat hareket olsun
anadolu yakası takımı var mı :D
Whatsapp'tan yazdım, bende katılabilirim maçlara
yok mu aramıza katılmak isteyen :) 11 kişi de kaldık.
Ben Anadolu yakasından arada 1 tamamlamak için gelirim.
Anadolu yakası futbol takımını soranlar var, ayakta tutmak için çok mesai harcadık ama başaramadık. Kimse haftada 1 yapılan bu aktivitenin yarattığı kafa rahatlığının kıymetini bilmiyor. :)
Şirket halı saha turnuvaları sağolsun verimli bir dönem geçirdim. Hafta içi hazırlık, hafta sonu turnuva maçları derken haftada 3-4 maça gittim, 2 kere de çok kötü sakatlandım ama kafayı inanılmaz dağıtıyor kafadan 3 saati götürüyor git, oyna, dön vs derken :D
Anadolu yakasında maçlar hangi sahada oynanıyor?
Anadolu avrupa karışık anca takım çıkacak gibi, ilk başlarda geç kalan kadro dışı kalıyordu zamanla aramızda ki insanlar evlendikçe kadro çıkmamaya başladı. Avrupa anadolu ortak biryerde düzenli olarak her hafta yapalım, geç saat olunca trafik derdide olmuyor
Beni de yazabilirsiniz Avrupa yakası ekibine.
Geçen senelerde geliyordum ama bir kaç maç tembelik edip gelmeyince kadro dışı kalmıştım. :)
3 sene çok uğraştık. Eksik kalan her kişide mahalleden adam topladım 1 arkadaşım çapraz bağlarını kopardı. Yeri geldi FIRINCIlardan adam aldık :D Piscocuk abi çok sevdi :D Çok zor takımla uğraşmak. Yeri deldi fazla adam çağarmışım ben oynamadım. Emre abi, Barış abi, ulan bu topa nası vurcak dediğin Alptuğ'un her maç Benzema şov yapması. Yalandan az gazlama yapıyon karşı takım hırslanıyor. Aahhh ahhh olsada oynasak. Haftada 1 maçım var bu maç kadrosu canlanırsa yanına eklerim.
En son birlikte oynadik. Olsun yine oynarim ama elimi tasin altina koymam. Saati yeri ogrenir gelir giderim :)
Maçlar olmuş 1000 TL :)
Seyirci olarak gelir çekirdeğimi çitlerim
Sayı tamamlandığına göre gün belirleyelim, saha belirleyelim. E5 aksı sahile yakın yerler olursa anadolu yakasından rahat gidip gelinir avrasyadan.