Arkadaşın bahsettigin turuncu renkli yerin isminin 3. harfi "p" mi?
Printable View
Arkadaşın bahsettigin turuncu renkli yerin isminin 3. harfi "p" mi?
bankamatikleride kartınız takmadan once mutlaka kontrol edin kart kopyalıyıcı koyuyolar.
peki sadece alışveriş yapmamız gerekiyor mu yoksa kart bilgilerinin sitede kayıtlı mı olması lazım çalınması için?
bu ara tüm online alışverişlerinizde sanal kart kullanın limiti de yapacağınız alışveriş kadar olsun ya da kartı online alışverişe ve mail order a kapatın. büyük sitelerin hepsinde özellikle isminde 11 geçen siteden dolayı sıkıntı yaşayan çok. biraz araştırırsanız göreceksiniz zaten.
bi ara şu turunculu murunculu şirket kredi kartınızı sisteme kaydedin şu kadar indirim kazanın bilmem neli kampanya yapmıştı. ordanmı patladınızki acaba ? Allahtan heryerde sanalkartımı kullanırım.
Yazılanları okuyunca merak edip ekstreme baktım. Ayın 15'inde Null Luxembourg diye bir işlem var. 27,58TL
En güzeli komple kapattırmak heralde. Nette araştırırsanız meşhur alışveriş sitelerinden biri hakkında çok fazla şikayet var.
Aynısı 2 ay önce başıma geldi.. Şans eseri ekstreyi bi kontrol ettim 69 TL Ttnet Ankara yazıyor. Harcamayı acaba ben mi yaptım diye şüphelendim fakat işlem yapılan tarih 2 gün öncesi ve o gün dışarı dahi çıkmamıştım ki fatura borcumuz taahhütten dolayı 69 TL değildi
Tabi cok kısa bi süre önce gittigidiyor ve hepsiburadadan alışveriş yapmıştım ikisinden birinden şüphelendim. Hemen kartı sanal işlemlere kapatıp iptal ettirdim. Yeni kart talebinde bulundum..Dilekçe yazıp gönderdik 1 hafta sonra iade edildi.
Siz siz olun hangi site olursa olsun sanal kart kullanın.. 100'tl lik işlem mi yapcaksınız 105tl tanımlayın, siparişi geçtikten sonra limiti tekrar sıfırlayın.. Ayrıca biçok sitede 3d güvenlik olmadan kart numarasıyla direk işlem yapılıyor malesef bi zorunluluk yok.
Başka saçma tarafıda ttneti aradığımda kart numaramla hangi abone numarası için işlem yapılmış görmüyorlar topu bankaya atıyorlar,bankada aynı şekilde göremeyip topu ttnete atıyor
Akıllı telefon kullanıyorsanız 3d şifrelerini çalmaları basit. Özellikle android telefonlarin riski büyük bu konuda. Simkart falan kopyalamayla uğraşmazlar :)
Sanalkart kullanmakta yarar var.
Yapı Kredi bu konuda çok başarılı, benimde başıma geldi hemen iade ettiler miktarları :)
Arkadaşlar az önce telefonuma mesaj geldi.
"4165 ilen worldcart kartınıza ait harcama itirazınıza istinaden,inceleme süresince tutar kartınıza iade edilmiştir.Detaylı bilgi yazılı iletilecektir.YAPIKREDİ"
paranoyak ettiniz be :) işlem kısıtı yaptırdım az önce :)
Bu aralar çok sık karşılaşılıyor böyle durumlarla, özellikle boyner ve teknosa'dan alışverişlerde dh'de sıkıntı yaşayan çok fazla kişi oldu.. Sanal kart kullanın, sinir stres sahibi olmaktan kurtulun..
geçen ay bizim sekreter kızın Garanti kk' dan 2 bin TL yurt dışından çekilen meblayı bankaya gitmeden sadece telefonla ve basit bir dilekçe ile iade etmişlerdi.
Ykb fax'ın ertesi günü msj attı iade edilmiştir diye.
Bende ise firmalar iade ettiler. Hatta bir firma fazladan iade etti şimdi onu geri vermek için uğraşacağız :)
http://i.hizliresim.com/7AGQWW.jpg
Bak bugün denk geldi.Zamanında neler düşünmüş adamlar şaşırdım valla.Sistemdeki açığı nasıl kullanmışlar helal olsun.
https://seyler.eksisozluk.com/bir-do...ilginc-olaylar
Peki bu iadeler yapıldıktan sonra ne oluyor, yani ne gibi bir takip yapılıyor.