Şanzımandan korkma derim 2 adet otomatik kullandım ileride sıkıntı olursa 1000 lira masraf çıkarır. Ama bir alman gibi geçişleri yok onu baştan söyleyeyim :D
Fiat 500'ün olayı çok farklı. 3. 500 ümü aldım şuan kullanmaya devam ediyorum :)
Printable View
Bu arada otomatik 500 lerin yakıt tüketimi çoooook az :)
micra deli gibi yakar diğerlerini bilmiyorum
Bir kaç ay önce eşime aldık. Çok küçüktür içi falan diye düşünmüştüm, içi çok ferah sandığımdan daha iyi.
1.2 motor olduğu için yakıt tüketimi 6.4 - 6.5 falan, ama araç gerçek anlamda gitmiyor. Eşim de zaten hızlı kullanmadığı için tam ideal oldu. Fakat Leondan inip ona binince yürüsem daha hızlı giderim diye düşünüyorum :)
Orası artık zevk meselesi :D Fiat Panda'da bakabilirsin.
Fiat Panda 0.9 TwinAir Joy 2015 Model 45.900 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 339037874
Suzuki swift bakınıyorum ben de. Şanzıman sorunsuz gerisi klasik japon. Bagajı ciddi ufak birde.
40000km dır yenı mıcra kullanıyorum yakıtı gayet az,sorunu kronıgı yok cvt sarsıntısı azda olsa mevcut,gıdısıde fıat 500 e(en guncel motor degıl)1.2 yada 1.4benzınlı olması gerek) 3-4 boy kadar onunde oluyor motoru neydı unuttum ama (grkm) le denemıstık kendısıne sorabılırsınız gıdısnı :) golf 1.6dızelın kıcından ayrılmadan gıdıyor namussuz:) golf te 1 yolcu varsa kafa kafaya 140tan sora golf alıp gıdıyo, motoru acıyorsun bakıyorsun bune len dıyorsun ama oyle gıtmıyor falan degıl, sehır ıcı ıcın cok ıdeal bır araba
Bu dig-s motora lpg uyumlu mudur? Normal 1.2 lere takiliyor fakat 1.2 dig-t lere takilmiyor. Nette biraz bakindim ama detayli bilgi bulamadim. Sanirim dig-s normal atmosferik motor uzerine sc uygulanmis hali. Dig-t gibi degil.
şanzımanı sağlam kolay kolay sıkıntı yapıcak bi şanzıman değil. 1.2 düz olanlarda acaip güzel bi motor sesi var. trafikte kullanması park etmesi falan çok rahat her deliğe giriyor neredeyse benim tek sevmediğim yanı koltukları sandalye gibi çok dik oturagı yatırdıgın zamanda boşta kalıosun ve çok sert onun dışında güzel araba he bide motor lastik sesi falan çok alıyor içine 2-3 saatlik bi yolda başınızı şişirir
Oturuş pozisyonu çok kötü kesinlikle rahatsız edici, yol tutuş vasat güven vermiyor, yakıt güzel , motor&şanzıman sorunsuz.. Kısaca 40 liraya alınmaz.
evde hem 2014 micra 1.2 otomatik hem de 2015 i20 1.2 style otomatik var
ikisini de arada sırada kullanıyorum micranın içi i20ye göre daha geniş donanım olarak da çok iyi ama bana göre bu sınıfın en onemli özelliği şehiriçi kullanımı rahat olması az yakması ve az biraz da konforlu olması
i20 bariz derecede micraya göre daha hızlı vites geçişleri daha az hissedilir ve frenleri çok rahat ikisi de istanbul içi 8 litre yakıyor
odak hyundaide selim diye bir arkadaş var bence i20 için yıl sonu kampanyalı fiyat isteyin
3. mesaj olacak ama i20 yazıp durmuşum fakat i10 yazmak istemiştim yanlışlık olmuş
bir önceki kasasının 1.2 si var , şehir içi muthiş kullanışlı birgün uzun yola çıkayım dedim çıktıgım gibi geri döndüm.Uzun yolda hiç gitmiyor araç ve tehlikeli yani.Onun garici şehir içi süper kullanışlı.Bu arada 1.6 motor gibi yakıyor onuda ekliyeyim 8 litre civarı görüyor.
2005 mercedes b150ler nasildir. Lpg uyumlu ayninparalara var. Donanimi fena degil en azindann mercedese binmek icin alinir mi?